Online producten

Wat vindt u hier?

Overzicht van de verschillende online producten van AWVN.

Medewerkers goed geïnformeerd terug naar de werkvloer na de lockdown met reboarding-app van Appical. AWVN-leden krijgen €1000 euro korting op de installatiefee van €3000.

Tiptrack is een interactieve online tool voor werkenden én werkgevers die gebouwd is op de vijf pijlers van duurzame inzetbaarheid: werk, ontwikkeling, gezondheid, geldzaken en werk-privébalans.

Met Profendo, de nieuwe tool van AWVN, kunt u online al uw functieprofielen en -documenten die u in het kader van functiewaardering maakt, toevoegen, wijzigen of nieuwe maken.

De AWVN-beloningsmonitor is dé online beloningsdatabase waarmee gebruikers zelf snel en eenvoudig actuele beloningsvergelijkingen kunnen maken.

Eigentijds en gebruikersvriendelijk communiceren over arbeidsvoorwaarden met de cao-app.

Cao-kijker is dé gratis online informatiebron van AWVN over recente cao-ontwikkelingen.

Om de periodieke salarisrondes voor werkgevers te vereenvoudigen, heeft AWVN de salarisrondetool ontwikkeld, een digitale tool met salarisdashboard en actueel inzicht in uw financiële en beloningskengetallen.

Bereken in een handomdraai de hoogte van de transitievergoeding met de speciale rekentool van AWVN.

Digitale producten: de AWVN-migratiewijzer. Maakt duidelijk wanneer (g)een vergunning nodig is, wanneer de kennismigranten- of de arbeidsmigrantenregeling van toepassing is en hoe deze toe te passen.

Zorg voor optimale naleving van de nieuwe privacywet- en regelgeving (AVG), met de Privacy Kit van Privacy Company en AWVN.

Arbeidsvoorwaarden benchmark AWVN: Vergelijk uzelf met de marktsector, de inflatie en maximaal drie cao’s/andere arbeidsvoorwaardenregelingen naar keuze.

Speciale aanbieding voor AWVN-leden: toegang voor alle medewerkers van de organisatie tot de arbeidsmarktscan voor een zachte prijs!

Aanbod voor AWVN-leden die slimmer, sneller en beter personeel willen werven: het Doelgroependashboard van Intelligence Group met fikse korting.