Salarisrondetool

Dienstverlening, salaris, tool
Klik op de afbeelding voor een overzicht van de adviesdiensten van AWVN op het gebied van arbeidsvoorwaarden.

Om de administratieve ballast van de jaarlijkse salarisronde te verminderen heeft AWVN een tool ontwikkeld: de salarisrondetool.

 

De salarisrondetool is een digitale tool waarmee u eenvoudig individuele salarisverhogingen – inclusief evt. variabele beloning – berekent. De tool genereert na het invoeren van de definitieve verhogingen met één druk op de knop automatisch alle individuele salarisbrieven en salarisoverzichten. Dat bespaart u veel administratief werk én het voorkomt onnodige fouten. De tool heeft ook een dashboard waardoor u altijd actueel inzicht heeft in de kengetallen van de salarissen.

De AWVN-salarisrondetool
• berekent de individuele salarisverhogingen en de hoogte van eventuele bonussen
• genereert de jaarlijkse individuele salarisoverzichten en bevestigingsbrieven
• bevordert samenhang en interactie tussen HR en leidinggevenden
• heeft een dashboard met financiële en beloningskengetallen.

Implementatie en kosten AWVN-salarisrondetool

Er geldt een eenmalige aanschafprijs en een jaarlijkse licentieprijs. De aanschafprijs is voor het op maat maken van de salarisrondetool voor uw organisatie; uw data en uw beleid worden ingevoerd). De jaarlijkse licentieprijs betaalt u voor het gebruik van de tool.

Na aanschaf bespreekt een beloningsdeskundige van AWVN met u de inrichting op maat van uw salarisrondetool.

Neem contact op

Deel dit artikel via: Deel dit artikel via Whatsapp Deel dit artikel via Twitter Deel dit artikel via Facebook Deel dit artikel via Linkedin Deel dit artikel via Mail
aanmelden