Tool voor automatiseren jaarlijkse salarisronde

Om de administratieve ballast van de jaarlijkse salarisronde te verminderen heeft AWVN een tool ontwikkeld: de salarisrondetool. De salarisrondetool is een digitale tool waarmee u eenvoudig individuele salarisverhogingen – inclusief evt. variabele beloning – berekent. De tool genereert na het invoeren van de definitieve verhogingen met één druk op de knop automatisch alle individuele salarisbrieven en salarisoverzichten. Dat bespaart u veel administratief werk én het voorkomt onnodige fouten. De tool heeft ook een dashboard waardoor u altijd actueel inzicht heeft in de kengetallen van de salarissen.

De AWVN-salarisrondetool
• berekent de individuele salarisverhogingen en de hoogte van eventuele bonussen
• genereert de jaarlijkse individuele salarisoverzichten en bevestigingsbrieven
• bevordert samenhang en interactie tussen HR en leidinggevenden
• heeft een dashboard met financiële en beloningskengetallen.

Implementatie en kosten van de AWVN-salarisrondetool

Er geldt een eenmalige aanschafprijs en een jaarlijkse licentieprijs. De aanschafprijs is voor het op maat maken van de salarisrondetool voor uw organisatie; uw data en uw beleid worden ingevoerd). De jaarlijkse licentieprijs betaalt u voor het gebruik van de tool.

Na aanschaf bespreekt een beloningsdeskundige van AWVN met u de inrichting op maat van uw salarisrondetool.

Voorbeelden dashboardinformatie

Deel dit artikel via: Deel dit artikel via Whatsapp Deel dit artikel via Twitter Deel dit artikel via Facebook Deel dit artikel via Linkedin Deel dit artikel via Mail
aanmelden