AWVN-beloningsmonitor: dé online beloningsvergelijker

De AWVN-beloningsmonitor is sinds 2023 ondergebracht in het AWVN-dataportaal, maar blijft dé grootste online beloningsvergelijker van Nederland. Abonnees kunnen eenvoudig de beloning in hun eigen organisatie vergelijken met (groepen) andere organisaties. Nieuw is dat het eenvoudiger is om een salarisindicatie per functietypering te verkrijgen en dat u sneller zicht krijgt op de beloningsverhoudingen binnen uw eigen organisatie: het is mogelijk selecties te maken naar bijvoorbeeld geslacht, leeftijd, functie en afdeling.

De inzichten zijn gebaseerd op de AWVN-beloningsdatabase die meer dan 500 functietyperingen bevat plus de werkelijke beloning van ongeveer 300.000 werknemers.

Dataportaal, AWVN-beloningsmonitorDe AWVN-beloningsmonitor is ondergebracht in het AWVN-dataportaal.

Een demonstratie van hoe u in de beloningsgegevens in het AWVN-dataportaal zoekt, vindt en vergelijkt? Neem contact op met de product-owner:

Brian van Leeuwen

Behalve over het vaste jaarinkomen, zijn er data beschikbaar over variabele beloning, arbeidsduur, pensioen en lease. Het is mogelijk om vergelijkingen te maken op het niveau van provincie, sector en bedrijfsomvang.

Als abonnee dient u uiteraard uw eigen geanonimiseerde beloningsgegevens (jaarlijks) te uploaden – anders is benchmarken niet mogelijk. En u helpt daarmee de vergelijkingen actueler, nauwkeuriger en nog betrouwbaarder te maken.

Niet alleen interessant voor individuele organisaties, maar ook voor brancheverenigingen:
• biedt uw eigen brancheleden de mogelijkheid om binnen de branche te vergelijken én met andere sectoren
• helpt bij het verzamelen van praktijkinformatie voor het nieuwe cao-seizoen
• biedt de mogelijkheid om branche-specifieke functies toe te voegen.

AWVN-leden of leden van bij AWVN aangesloten brancheverenigingen betalen € 1.450 per kalenderjaar (prijzen per 1 januari 2024).

Beschikbare dashboards op het AWVN-dataportaal:

• salarisindicator
• salarisvergelijker
• beloningsratio’s

 

AWVN-dataportaal, dashboards, beloningsmonitor
Voorbeeldgrafiek dashboard salarisindicator
AWVN-dataportaal, dashboards, beloningsmonitor
Voorbeeldgrafiek dashboard salarisvergelijker
AWVN-dataportaal, dashboards, beloningsmonitor
Voorbeeldgrafiek dashboard beloningsratio’s

Abonneren? Vul het formulier in!

Deel dit artikel via: Deel dit artikel via Whatsapp Deel dit artikel via Twitter Deel dit artikel via Facebook Deel dit artikel via Linkedin Deel dit artikel via Mail
aanmelden