Rekentool transitievergoeding

Bereken in een handomdraai de hoogte van de transitievergoeding met de speciale rekentool van AWVN. De rekentool is gratis te gebruiken.

Met deze rekentool berekent u eenvoudig en snel de transitievergoeding die verschuldigd is bij beëindiging van een arbeidsovereenkomst. De rekentool geeft twee uitkomsten: de transitievergoeding volgens de huidige regelgeving (tot en met december 2019) en de transitievergoeding volgens de nieuwe regelgeving (ingangsdatum 1 januari 2020).
De nieuwe regelgeving geldt alleen voor opzeggingen of procedures vanaf 1 januari 2020.

Ga naar de rekentool

De transitievergoeding op het AWVN-dataportaal

Op het AWVN-dataportaal is in 2023 een nieuw dashboard opgenomen: de transitievergoeding. Dit dashboard, op het openingsscherm ondergebracht in het tabblad ′Ontslagvergoeding′, biedt inzichten uit de ingevulde berekeningen (maart 2023: ruim 87.000) van de AWVN-transitievergoedingstool. Het dashboard toont het aantal maandsalarissen dat gemiddeld berekend is, gespecificeerd naar diensttijd. Daarnaast is de hoogte van de berekende transitievergoeding opgenomen.

Deel dit artikel via: Deel dit artikel via Whatsapp Deel dit artikel via Twitter Deel dit artikel via Facebook Deel dit artikel via Linkedin Deel dit artikel via Mail
aanmelden