Politiek

Nederland krijgt een nieuw kabinet. De PVV, VVD, NSC en BBB zijn tot een hoofdlijnenakkoord gekomen. AWVN brengt de belangrijkste punten uit het akkoord voor werkgevers in kaart. Wilt u meer weten over de gevolgen van de nieuwe kabinetsplannen? Blijf deze pagina dan volgen.

Werkgevers & het nieuwe kabinet

Wat zijn ook alweer de standpunten van de (formerende) partijen? AWVN zet alle plannen die relevant zijn voor werkgevers op een rij. Komende tijd pluizen we het regeerakkoord uit en brengen we de afspraken in kaart op thema’s die voor werkgevers belangrijk zijn.

Omdat veel plannen en maatregelen nog concreet uitgewerkt moeten worden, wordt deze pagina regelmatig bijgewerkt.

Europese Verkiezingen

In aanloop van de Europese Verkiezingen in juni 2024 vergelijken we de programma’s van de deelnemende partijen. Alle belangrijke inzichten worden beschikbaar gemaakt via deze pagina.

Hoofdlijnenakkoord

Een eerste reactie

Hoofdlijnenakkoord

De PVV, VVD, NSC en BBB hebben een hoofdlijnenakkoord gesloten. Het akkoord staat vol met optimistische plannen voor een gezonde economie, minder regeldruk voor bedrijven en een goed vestigingsklimaat. De focus ligt komende periode voornamelijk op de uitvoering. Werkgeversvereniging AWVN hoopt daarbij op een stabiel overheidsbeleid, dat de ambities van de politieke partijen kan waarmaken. Lees onze hele reactie

Deel dit artikel via: Deel dit artikel via Whatsapp Deel dit artikel via Twitter Deel dit artikel via Facebook Deel dit artikel via Linkedin Deel dit artikel via Mail
aanmelden