donderdag 17 december 2020

Overzicht belangrijkste pensioencijfers 2021

Heeft u een pensioenregeling voor uw werknemers? Dan wijzigt een aantal parameters per 1 januari 2021.
In vrijwel elke pensioenregeling wijzigen jaarlijks de franchise en het maximum pensioengevend salaris. Het gedeelte van het salaris dat uitkomt boven de franchise en onder het maximum pensioengevend salaris blijft, is de basis voor de pensioenopbouw. Ook de werknemersbijdrage is gebaseerd op deze “pensioengrondslag”.

AWVN heeft alle relevante cijfers in een handig overzicht gecombineerd (onderaan dit bericht ook als PDF te downloaden).

Naast deze publicatie blijven wij u ook dit jaar informeren over de ontwikkelingen in het Pensioenakkoord. AWVN-pensioenexperts organiseren maandelijks korte online-bijeenkomsten: PensioenFlits. Elke bijeenkomst duurt 30 minuten. De experts nemen u op hoofdlijnen mee in de veranderingen binnen het pensioenstelsel en vertellen u hoe u zich hier adequaat op kunt voorbereiden. Meld u aan bij een van onze pensioenadviseurs.

Mocht u vragen hebben over cijfers, pensioenregeling/contract of wat het Pensioenakkoord voor u betekent, dan kunt u contact opnemen met een van onze betrokken adviseurs.

AWVN
AWVN
december 2020
Download
0 reacties