Home / AWVN-agenda / leergang / Internationale arbeidsmobiliteit (najaar 2020)
Van der Valk Hotel, HoutenVan der Valk Hotel, Houten, donderdag 03 september 2020

Internationale arbeidsmobiliteit (najaar 2020)

Start van de vijfdelige workshopcyclus Internationale arbeidsmobiliteit, editie najaar 2020. U kunt zich inschrijven voor de hele workshopcyclus, maar ook voor afzonderlijke workshops. Toegankelijk voor leden en niet-leden.

De procedures rond internationale arbeidsmobiliteit zijn ingewikkeld en omslachtig. Voor werkgevers die werknemers uitzenden of buitenlandse werknemers inhuren, is de workshopcyclus Internationale arbeidsmobiliteit ontwikkeld.

De cyclus bestaat uit vijf delen: arbeidsmigratierecht, sociale verzekeringen, arbeidsrecht en arbeidsvoorwaarden, belastingrecht en pensioen. U kunt zich inschrijven voor de hele workshopcyclus, maar ook voor afzonderlijke workshops.

Na afloop van de hele cyclus weet u welke acties nodig zijn als u werknemers uitzendt of buitenlandse werknemers inhuurt – dat maakt deze uitgebreide workshopcyclus uniek in Nederland.

Register belastingadviseurs: deelname van aan de workshopcyclus Internationale arbeidsmobiliteit van AWVN levert 5,5 pe-punten op.

Bij inschrijving voor de hele workshopcyclus geven de cursusleiders u de mogelijkheid om in een persoonlijk gesprek uw vragen te stellen over het bestaande of te ontwikkelen internationaal uitzendbeleid en het expatcontract.

 • Data workshops

  Arbeidsmigratierecht 3 september 2020
  Sociale zekerheid 1 oktober 2020
  Arbeidsrecht en arbeidsvoorwaarden 29 oktober 2020
  Belastingrecht 19 november 2020
  Pensioen 8 december 2020

  Wilt u aan een (of meer) afzonderlijke workshops deelnemen, ga dan via bovenstaande links naar de pagina voor het betreffende aanmeldformulier.

  Als u zich wilt inschrijven voor de hele workshopcyclus, maak dan gebruik van onderstaand formulier.

  Meer informatie
  Neem contact op met Erica Kremer (e.kremer@awvn.nl of 070 850 86 71).

 • Aanmeldformulier gehele cyclus
 • Voor wie?

  Voor iedereen die met internationale arbeidsmobiliteit te maken heeft: HR-medewerkers, medewerkers P&O, expatmanagers en hoofden personeelszaken, salarisadministrateurs, relocation medewerkers en adviseurs internationale uitzending.

 • Kosten

  De workshops zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Leden krijgen reductie.

  Prijs hele cyclus € 2.950 (leden AWVN), € 3.750 (niet-leden AWVN)
  Prijs per workshop € 750 (leden AWVN), € 975 (niet-leden AWVN)

  De facturering vindt plaats 14 dagen voorafgaand aan de trainingsdatum.