11 juni 2024

AWVN-jaarcongres 2024

Bits, bots en banen is de titel van het AWVN-jaarcongres 2024 dat op 11 juni 2024 plaatsvindt in Studio 21 in Hilversum. Op deze pagina vindt u alle informatie over het programma en kunt u zich aanmelden.

Praktische informatie

Datum: 11 juni 2024
Tijd: 14.00- 16.30 uur
Aansluitend netwerkborrel
Locatie: Studio 21, Hilversum

Meld u aan

Programma AWVN-jaarcongres 

Tijdens het AWVN-jaarcongres kijken we samen met u naar welke impact AI heeft op de wereld van werk. Inspirerende sprekers vertellen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AI. En vanuit verschillende bedrijven laten we mooie praktijkvoorbeelden zien.

Maak kennis met onze sprekers 

Om u een indruk te geven van wat u kunt verwachten, stellen we de sprekers alvast graag aan u voor.

 

Alexander Klöpping is internetondernemer, internetjournalist, podcastmaker en -sinds kort- uitgever en vertelt tijdens het jaarcongres over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AI. Hoe is dit nog allemaal bij te houden en wat betekent dit voor u? Waar staan we nu, en waar morgen? Foto: Tom Cornelissen.

 

 

Esmé Valk is CHRO Schiphol Group en winnaar van de HRtop100. Zij neemt u mee in haar eigen wereld van werk. Zij vertelt over de manier waarop Schiphol gebruikmaakt van AI in diverse toepassingen en welke rol HR daarbij speelt.

 

 

Verkiezingen 2021Raymond Puts, algemeen directeur en uw gastheer namens AWVN, schetst kansen en bedreigingen en ziet bovenal mogelijkheden voor HR om niet in verbazing toe te kijken maar zelf het roer te pakken.

 

Interview Alexander Klöpping

Interview Alexander Klöpping

Alexander Klöpping is de keynote-spreker tijdens het AWVN-jaarcongres. In zijn lezing stelt hij interessante toekomstgezichten van hoe kunstmatige intelligentie (AI) de wereld van werk gaat veranderen. Zelf kan en wil hij in het dagelijks leven niet meer zonder AI. ′Waar mogelijk probeer ik werkprocessen te automatiseren. Er is al zoveel mogelijk en dat wordt alleen nog maar meer. Ik adviseer werkgevers om te experimenteren en te ontdekken wat zij met AI kunnen doen.′

Meld u aan voor het AWVN-jaarcongres 2024

Bent u lid en wilt u zich alvast aanmelden voor het jaarcongres? Dat kan! Het aanmeldformulier is hieronder in te vullen. Lukt het u niet om via onderstaand formulier aan te melden? Neem dan contact op met werkgeverslijn@awvn.nl.

Aanmelden AWVN-jaarcongres 2024

Aanmelden voor het jaarcongres kan alleen als je ingelogd bent.

Deel dit artikel via: Deel dit artikel via Whatsapp Deel dit artikel via Twitter Deel dit artikel via Facebook Deel dit artikel via Linkedin Deel dit artikel via Mail
aanmelden