20 maart 2024

Podcast Jong AWVN | AI en de wereld van HR

Patti van der Most en Ruben Smit gaan vanuit Jong AWVN in gesprek met Olaf Lemmens. Olaf is AI- en ChatGTP-adept van het eerste uur en vertelt heel graag over alle mogelijkheden die het biedt.

Patti en Ruben vragen hem de hemd van het lijf op zoek naar antwoorden op vragen als: Hoe beïnvloedt AI de HR-wereld? Hoe verandert het de huidige trends en welke nieuwe mogelijkheden creëert het voor medewerkers en werkgevers? Zijn er ethische uitdagingen van AI in HR? Hoe zorgen we ervoor dat AI op een verantwoorde manier wordt ingezet om menselijk werk te ondersteunen en te verbeteren? Hoe implementeer je AI in HR-processen? Wat zijn de best practices? En hoe betrek je medewerkers bij deze verandering? Hoe kunnen we AI zien als een bondgenoot in plaats van een vervanging voor menselijke HR-professionals? Podcast van maart 2024. Productie: Erik Heidemann.

Let op Accepteer de cookies op de website, om de podcast te kunnen beluisteren.
Luistertip Gebruik een koptelefoon of oortjes.

Werkgeversvereniging AWVN · Jong AWVN: AI en de wereld van HR

 

Meer over AI? 

Na 11 juni gaat er een wereld voor u open…

Ga naar het AWVN-jaarcongres in juni

Deel dit artikel via: Deel dit artikel via Whatsapp Deel dit artikel via Twitter Deel dit artikel via Facebook Deel dit artikel via Linkedin Deel dit artikel via Mail
aanmelden