Over de dashboards in het AWVN-dataportaal

Dataportaal: beloning man-vrouw

Dit dashboard toont de ongewogen kloof tussen  de beloning van mannen en vrouwen. De loonkloof wordt procentueel weergegeven en weergegeven naar bruto vast jaarinkomen op fulltime basis. De loonkloof is te verfijnen naar provincie.

 

AWVN-dataportaal, loonkloof, mannen en vrouwen
Voorbeeldgrafiek loonkloof mannen-vrouwen

De cijfers in het dashboard beloning man-vrouw zijn gebaseerd op de beloningsdatabase van AWVN en zijn niet gecorrigeerd voor arbeidsduur, functiezwaarte, leeftijd en diensttijd.

Dit is een van de dashboards die beschikbaar is op het AWVN-dataportaal.

Het dataportaal is de plek voor werkgevers om zelf actuele inzichten te halen uit de data van werkgeververeniging AWVN. Het dataportaal is exclusief toegankelijk voor leden van AWVN.

AWVN-dataportaal
EXCLUSIEF VOOR LEDEN

AWVN-dataportaal

AWVN-dataportaalHet AWVN-dataportaal is medio 2022 gelanceerd en bevat generieke en exclusieve (benchmark-)dashboards over (actuele) thema’s, zoals arbeidsvoorwaarden en cao’s, mobiliteit, belonen, verzuim, pensioen en sociale plannen. Het dataportaal wordt de komende tijd verder uitgebreid met nieuwe dashboards. Meer…

Deel dit artikel via: Deel dit artikel via Whatsapp Deel dit artikel via Twitter Deel dit artikel via Facebook Deel dit artikel via Linkedin Deel dit artikel via Mail
aanmelden