08 juni 2018

Vlogserie Plankenkoorts | Bruggen slaan

De wereld van werk is in beweging. Of het nu gaat om technologie, de voortgaande verstrengeling van Nederland met de wereldeconomie, of de veranderende beroepsbevolking: werken en werkgeven zullen er in de toekomst onherroepelijk anders uitzien. Toch lukt het in de polder en in de politiek niet goed om het gesprek over de toekomst van de arbeidsmarkt te voeren. We lijken last te hebben van plankenkoorts.

Het AWVN-jaarcongres 2018 op 1 oktober staat in het teken van een toekomstagenda voor de wereld van werk. Een toekomstagenda die ons verlost van de plankenkoorts. In deze serie vlogs neemt AWVN u mee langs de vijf belangrijkste uitdagingen waar wij de komende jaren mee te maken krijgen.

Beleidsadviseur Anne Megens vlogt over de eerste uitdaging: hoe slaan we een brug tussen de mensen die aan de kant staan en het werk waar vraag naar is?

Vlogserie Plankenkoorts, aflevering 1

Vlogserie Plankenkoorts, aflevering 1
Vlogserie Plankenkoorts: bruggen slaan
Deel dit artikel via: Deel dit artikel via Whatsapp Deel dit artikel via Twitter Deel dit artikel via Facebook Deel dit artikel via Linkedin Deel dit artikel via Mail
aanmelden