Draagvlak en betrokkenheid

Dienstverlening AWVN, arbeidsverhoudingen
Klik op de afbeelding voor een overzicht van de adviesdiensten van AWVN op het gebied van arbeidsverhoudingen.

Draagvlak en betrokkenheid van medewerkers is vaak de sleutel om blijvende veranderingen te kunnen realiseren. Of het nu gaat om modernisering van arbeidsvoorwaarden, het invoeren effectief beleid op het gebied van duurzame inzetbaarheid, reorganisaties of inclusief werkgeverschap: het ‘meekrijgen’ van medewerkers in veranderingsprocessen gaat niet vanzelf, maar bepaalt wel uw succes.

In de huidige tijd werkt de klassieke top-down benadering vaak niet, bottom-up wel. AWVN beschikt over veel ervaring en verschillende methodieken om medewerkers te betrekken bij ontwikkelingen en ze daardoor eigenaarschap te laten ontwikkelen. De arbeidsverhoudingenadviseurs ontwerpen samen met u het meest passende proces, ondersteund door de vakinhoudelijke deskundigen. Dat ontwerp zorgt ervoor dat de gesprekken over de goede dingen gaan en praktische resultaten opleveren. Dat maakt de implementatie eenvoudig.

Dat kan bijvoorbeeld door het organiseren van focusgroepen, maar ook grootschalige dialoogbijeenkomsten met grote groepen medewerkers blijken effectief: betrokkenheid ontstaat door mensen te betrekken.

Klanten schakelen onze adviseurs arbeidsverhoudingen bijvoorbeeld in

• om een procesontwerp te maken om de betrokkenheid binnen hun organisatie te vergroten
• om (medewerkers)bijeenkomsten te faciliteren
• als sparringpartner van een projectorganisatie, het management en programmamanagers die bezig zijn met veranderingsprocessen.

Neem contact op

Deel dit artikel via: Deel dit artikel via Whatsapp Deel dit artikel via Twitter Deel dit artikel via Facebook Deel dit artikel via Linkedin Deel dit artikel via Mail
aanmelden