dinsdag 14 februari 2023

Bijeenkomst netwerk Gelijke kansen – inclusieve werving en objectieve selectie

Op 14 februari van 15.00 tot 16.30 uur organiseren we de eerste online bijeenkomst in het nieuwe jaar van het netwerk Gelijke kansen. Deze gaat over “inclusieve werving en objectieve selectie”.

Voor veel organisaties is “de klik” één van de doorslaggevende factoren om iemand aan te nemen. Heel menselijk, maar het risico is dat je vooral mensen aanneemt die veel overeenkomsten hebben met de huidige medewerkers. Mensen met nieuwe en andere talenten loop je mogelijk mis. En wist je dat uit onderzoek blijkt dat teams met divers talent een hoger probleemoplossend vermogen hebben? Redenen genoeg dus om met beproefde objectieve methoden aan de slag te gaan!

Programma

Volgt.

Praktische informatie

Wanneer – 14 februari 2023 van 15.00 tot 16.30 uur
Waar – Online
Voor wie – Managers diversiteit en inclusie, HR-professionals die D&I in hun portefeuille hebben
Investering – Deelname is gratis
Deelnemen – Aanmelden via dit aanmeldformulier

Over het netwerk gelijke kansen

De Nederlandse beroepsbevolking heeft een heel diverse samenstelling. Al die unieke talenten en verschillende zienswijzen en denkbeelden kunnen we met z’n allen nog veel beter tot hun recht laten komen. Binnen dit nieuwe netwerk gaan we elkaar helpen om die kansen te ontdekken en te benutten. Divers en inclusief werkgeven gaat over aantrekkelijk zijn voor de volledige beroepsbevolking en dat alle medewerkers zich welkom voelen en gelijke kansen krijgen. En dat is dus ook precies waar we in het netwerk gelijke kansen op gaan inzetten.

Benieuwd naar alle andere thema’s die dit jaar aan bod komen? Hier vind je een overzicht waar je je gelijk kunt aanmelden voor de gehele reeks.

nog even dit

Wist je dat...

..je namens je organisatie (kosteloos) mee kan doen in een Community of Practice (CoP) inclusief werven en objectief selecteren? Samen met collega-professionals volg je een online training en breng je de theorie direct in de praktijk.

0 reacties