06 juli 2021

Terugkijken: webinar inclusieve regelingen voor werkgevers

Op 15 juni 2021 organiseerden AWVN en UWV een webinar over regelingen die werkgevers ondersteunen bij het aannemen en aan het werk houden van mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. Dat het thema leeft, bleek wel uit de vele vragen die in de chat werden gesteld. 

Heeft u het webinar gemist? De opname is hieronder terug te zien.

Welke inclusieve regelingen kwamen aan bod?

We behandelden de vijf meest bekende regelingen, te weten: de proefplaatsing, loonkostensubsidie, de no-riskpolis, jobcoaching en werkvoorzieningen. Op de laatste slide deelden we een aantal handige tips en links, ook terug te vinden in het Q&A-document.

Q&A-document

In het Q&A-document geven we met UWV antwoord op 30 vragen die tijdens het webinar in de chat werden gesteld. Denk aan vragen als:

  • Kunnen statushouders ook in aanmerking komen voor een proefplaatsing?
  • Kan de duur van de no-riskpolis verlengd worden en zo ja, onder welke voorwaarden?
  • Hoe vraag je als werkgever subsidie aan voor een interne jobcoach?

De deelnemers hebben de Q&A per mail ontvangen. Was u er niet bij, maar wilt u het document wel graag lezen? Dan kunt het hieronder (gratis) downloaden. Als u niet bent ingelogd, kunt u met uw e-mailadres gemakkelijk een tijdelijk wachtwoord aanvragen.

Q&A webinar inclusieve regelingen voor werkgevers
Deel dit artikel via: Deel dit artikel via Whatsapp Deel dit artikel via Twitter Deel dit artikel via Facebook Deel dit artikel via Linkedin Deel dit artikel via Mail
aanmelden