Arbeidsvoorwaarden vergelijken (maatwerk)

Dienstverlening AWVN arbeidsvoorwaardenBij het uitvoeren en aanpassen van het arbeidsvoorwaardenbeleid hebben organisaties regelmatig behoefte aan een goede arbeidsvoorwaardenvergelijking.

Eerste vragen bij vergelijken arbeidsvoorwaarden

• Wat is een goede aanpak: een globale of een nauwkeurige vergelijking?
• Welke arbeidsvoorwaarden in de vergelijking betrekken? Enkele, zoals de primaire beloning, of alle arbeidsvoorwaarden?
• Wat is slim: vergelijken van de salarisschalen of vergelijken met de actuele salarissen?
• Welke referentiemarkt: enkele vergelijkbare organisaties, de branche, de regio of geheel Nederland?

AWVN-beloningsmonitor
Als werkgever krijgt u met de AWVN-beloningsmonitor op een laagdrempelige manier toegang tot actuele, kwalitatieve data over salarissen en arbeidsvoorwaarden. U kunt zelf gedurende het hele jaar eenvoudig en snel salarissen van veelvoorkomende functies in Nederland vergelijken – die u naar keuze kunt verfijnen naar sector of provincie.

AWVN-beloningsmonitor

AWVN heeft jarenlang ervaring met dergelijke vragen en beschikt over een unieke database met de actuele beloningsgegevens van zo’n 300.000 werknemers. AWVN kent van vrijwel alle gangbare functies in het bedrijfsleven de zwaarte en de salarisniveaus, en heeft inzicht in de arbeidsvoorwaardenpakketten van bijna alle sectoren in Nederland.
Beloningsinformatie is voor (indirecte) leden van AWVN niet alleen via de beloningsmonitor, de online beloningsdatabase van AWVN, beschikbaar – maar ook in de vorm van maatwerk. U kunt zo eenvoudig, snel en betrouwbaar de arbeidsvoorwaarden van uw organisatie (laten) vergelijken. Met die van uw branche. Met die van Nederland. Per individuele functie of voor uw gehele personeelsbestand. Globaal of zeer nauwkeurig.

 

Schematisch overzicht arbeidsvoorwaardenvergelijkingen (maatwerk)

Het aantal sterretjes in onderstaand schema geeft de mate van diepgang weer. Maximum diepgang: drie sterren.

salarisindicatie beloning managers loonvergelijking survey
korte beschrijving indicatie van het vaste en variabele salaris
van specifieke functies
onderzoek vaste en variabele beloning van specifieke functies management vergelijking salarisstructuur organisatie met Nederland of specifieke branche uitgebreide vergelijking
arbeidsvoorwaarden
uw organisatie
met de markt
wat wilt u? voor specifieke functies het marktconforme salaris weten inzicht in hoogte beloning specifieke functies management nauwkeurig inzicht in de hoogte van uw salarissen t.o.v. andere bedrijven nauwkeurige vergelijking pakket arbeidsvoorwaarden andere bedrijven 
 functiewaardering ​​*** ​​*** ​​*** ​​***
minimum- en maximumsalaris (salarisschalen) ​​*** ​​*** ​​*** ​​***
 feitelijk salaris ​​***
vaste uitkeringen ​​*** ​​*** ​​*** ​​***
variabele beloning ​​*** ​​*** ​​***
​toeslagen ​ ​​***
arbeidsduur ​​***
​vakantiedagen ​​***
leaseauto ​ ​​***
pensioenregeling ​​***
Deel dit artikel via: Deel dit artikel via Whatsapp Deel dit artikel via Twitter Deel dit artikel via Facebook Deel dit artikel via Linkedin Deel dit artikel via Mail
aanmelden