04 april 2023

Nibud lanceert ‘Geldplan Bijna pensioen’

‘Geldplan Bijna pensioen’ biedt werknemers én voor werkgevers inzicht.

 

Het Nibud, de onafhankelijke stichting die informeert en adviseert over de financiën van huishoudens, heeft een website gelanceerd voor werknemers die bijna met pensioen gaan. Het Geldplan Bijna pensioen biedt werknemers stapsgewijs overzicht van de vele keuzes, verheldert het begrip van de eigen situatie en geeft inzicht in wat ze kunnen doen. Kortom: een praktische wegwijzer voor werknemers met hun pensioen in zicht.

Ook voor werkgevers is de site interessant! Want werknemers gaan hierover met HR in gesprek. AWVN heeft meegewerkt aan deze tool en roept werkgevers op medewerkers op de tool te wijzen.
Hebt u zelf vragen over de keuzes die medewerkers kunnen maken? Onze arbeidsvoorwaarden- en onze pensioenadviseurs zijn altijd bereikbaar voor vragen. Neem contact op met uw eigen adviseur of via de AWVN-werkgeverslijn via werkgeverslijn@awvn.nl, 070 850 86 05.

Introductiefilmpje: Hoe werkt Geldplan Bijna pensioen?

Geldplan Bijna pensioen

Deel dit artikel via: Deel dit artikel via Whatsapp Deel dit artikel via Twitter Deel dit artikel via Facebook Deel dit artikel via Linkedin Deel dit artikel via Mail
aanmelden