24 januari 2022

Mantelovereenkomst AWVN met dataspecialist E-mergo

Op 17 januari 2022 is een mantelovereenkomst getekend door algemeen directeur Raymond Puts van werkgeversvereniging AWVN en managing director Aad van den Berg van E-mergo. AWVN werkt met E-mergo samen om haar leden meer waarde te bieden met behulp van dataproducten en haar adviseurs in staat te stellen om haar leden datagedreven te kunnen adviseren.

Mantelovereenkomst AWVN E-mergoE-mergo managing director Aad van den Berg (links) en AWVN algemeen directeur Raymond Puts (rechts) tijdens het tekenen van de mantelovereenkomst op 17 januari 2022.

Datagedreven adviesdiensten

AWVN heeft gekozen voor een strategie waarin datagedreven adviesdiensten centraal staan. Deze strategie speelt in op de digitale ontwikkelingen in het werkgeverschap, en heeft als doel waarde van de traditionele kerncompetenties van AWVN door digitale middelen verder te verhogen. E-mergo maakt de strategie van AWVN mogelijk door de benodigde diensten te leveren op het gebied van datastrategie, data analytics, datamanagement, cloud hosting service en low code applicatieontwikkeling.

Langdurige samenwerking

E-mergo levert al sinds 2018 oplossingen op het gebied van data aan AWVN. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Qlik Sense software voor data analytics, het TimeXtender platform voor datamanagement, Microsoft Azure voor cloud hosting en Mendix voor low-code applicatieontwikkeling. Hiervoor levert E-mergo consultancy, support, trainingen en software.

Mantelovereenkomst

Het groeiende aantal softwarepakketten en geleverde diensten zorgden voor de behoefte om een verdergaande strategische stap in de samenwerking te zetten en vast te leggen in een mantelovereenkomst. Hierin staan de afspraken voor een duurzame en langdurige samenwerking die gelden voor alle huidige en toekomstige werkzaamheden die door E-mergo aan AWVN worden geleverd.
Aad van den Berg: “In 2018 heeft AWVN met ons de eerste stappen gezet op het gebied van BI met behulp van Qlik. Die BI-omgeving is later uitgebouwd met een stevig datafundament waarbij TimeXtender is ingezet. De volgende stap die we nu zetten is het bouwen van een dataportaal met Mendix zodat AWVN deze dataproducten ook voor de leden beschikbaar kan stellen. E-mergo is daarmee de trotse hofleverancier van de software en diensten om de datagedreven ambities van AWVN waar te maken.“
Raymond Puts: “De samenwerking met E-mergo past uitstekend in onze datastrategie voor de lange termijn. Wij geloven dat advisering en dienstverlening op basis van data onze leden strategische voordelen biedt en verheugen ons op verdere samenwerking met E-mergo.”

Over AWVN
Werkgeversverenging AWVN is de belangrijkste arbeidsvoorwaardenadviseur van Nederlandse werkgevers. AWVN is betrokken bij het merendeel van alle Nederlandse cao’s en bij een belangrijk deel van de arbeidsvoorwaardenregelingen.
Inlichtingen: Jannes van der Velde, 06 109 133 07, j.velde@awvn.nl

Over E-mergo
E-mergo is Qlik Elite Solution Provider, TimeXtender Partner of the Year (’19 & ‘20), Microsoft Gold Partner en Mendix partner. Het bedrijf is gecertificeerd op basis van internationale en nationale normen zoals ISO 27001, ISO 9001 en NEN 4400-1. Onder het motto ‘Manage your data, innovate your business’ helpen zij bedrijven het maximale uit hun data te halen. Dit doen zij met behulp van QlikMendixMicrosoft en TimeXtender waarvoor ze software, trainingen, consultancy en beheer leveren. Met deze middelen helpen zij organisaties om nieuwe verdienmodellen te creëren en kosten te besparen.
Inlichtingen: Emma Gill, 085 016 04 11, marketing@e-mergo.nl

Deel dit artikel via: Deel dit artikel via Whatsapp Deel dit artikel via Twitter Deel dit artikel via Facebook Deel dit artikel via Linkedin Deel dit artikel via Mail
aanmelden