AWVN-netwerk Zuidoost

Het AWVN-netwerk Zuidoost is een regionaal netwerk van werkgeversvereniging AWVN voor leden in de provincie Limburg en omgeving De Peel.

Inhoudelijk wordt dit netwerk begeleid door Ron Burm en Bert Keulen, de organisatie is in handen van Gerda Meijerink. Nadere informatie: g.meijerink@awvn.nl.

Bijeenkomsten 2024 AWVN-netwerk Zuidoost

Vrijdagochtend 26 april 2024 Digitale ontbijtsessie van 8.45 – 9.45 uur. De volgende twee onderwerpen komen aan de orde.
• Bits, bots en banen, de impact van AI op werk
Op dinsdag 11 juni vindt het AWVN-jaarcongres plaats in Hilversum (uiteraard ook van harte welkom op het congres op 11 juni). Het AWVN-jaarcongres gaat dit jaar over de impact van kunstmatige intelligentie (AI) op werk. Eefje Brul, beleidsadviseur bij AWVN en projectleider jaarcongres zal de context schetsen en jullie meenemen in het programma. Ook gaan we graag met jullie in gesprek over hoe je zelf of jouw organisatie te maken heeft met AI.
• Blijvende talent, handvatten om personeel te behouden 
Met de krappe arbeidsmarkt en de hogere uitstroom van personeel, is de inzet op het behoud van personeel van belang om kennis en kunde in huis te houden. AWVN ontwikkelt een praktische gids dat handvatten biedt voor werkgevers om hun talent te behouden. Jena de Wit zal hiervan de rode draad presenteren. En gaat graag met u in gesprek wat u doet om talent te behouden.

Wij stellen het op prijs als u hierbij online aanwezig bent. Meld u aan via de mail: g.meijerink@awvn.nl

Noteer in uw agenda:
Op vrijdag 28 juni staat er een digitale lunchsessie op het programma van 12.00 – 13.00 uur.

Op 24 september 2024 vindt er een live-bijeenkomst plaats (14.30 uur–17.00 uur) met als thema Prinsjesdag.
Locatie nog nader te bepalen.

Deel dit artikel via: Deel dit artikel via Whatsapp Deel dit artikel via Twitter Deel dit artikel via Facebook Deel dit artikel via Linkedin Deel dit artikel via Mail
aanmelden