07 april 2023

Podcast Jong AWVN | Mentale veerkracht en topprestaties leveren

Mentale gezondheid, 24/7 economie, altijd aan staan, continu presteren: het is een actualiteit en voor velen ook een zorg van de dag. Onderzoeken wijzen uit dat het slecht gesteld is met de mentale gezondheid van onze medewerkers en met onszelf. Wat kunnen werkgevers doen? En vooral: waar kan je zelf beginnen?

 

Martin Hersman – voormalig schaatser, Olympisch deelnemer en onder andere winnaar van brons op de 1.000 meter in Hamar in 1996 en in Warschau in 1997, weet als geen ander hoe het is om topprestaties te leveren. Martin is Managing Partner bij Lifeguard, waar hij mensen, teams en organisaties helpt hun energie beter in te richten en beter te laten presteren: topsport op de werkvloer!
Hij is te gast in deze podcast van Patti van der Most en Bart van der Bent (beiden Jong AWVN) over mentale veerkracht en het leveren van topprestaties. Productie en redactie: Erik Heidemann.

Let op Accepteer de cookies op de website, om de podcast te kunnen beluisteren.
Luistertip Gebruik een koptelefoon of oortjes.

Werkgeversvereniging AWVN · Podcast Jong AWVN | Mentale veerkracht en topprestaties
Deel dit artikel via: Deel dit artikel via Whatsapp Deel dit artikel via Twitter Deel dit artikel via Facebook Deel dit artikel via Linkedin Deel dit artikel via Mail
aanmelden