Interim-expertise

AWVN-interim: HR en arbeidsvoorwaardenspecialisten van AWVN direct inzetbaar in uw organisatie.

 

Bij AWVN werken tientallen ervaren adviseurs. Zij adviseren organisaties over de meest uiteenlopende onderwerpen op het gebied van werkgeven en HR. Wist u dat u een aantal van deze experts ook in uw organisatie kunt inzetten als u – tijdelijk – behoefte heeft aan extra capaciteit op HR-gebied of aan specifieke arbeidsvoorwaardelijke kennis?

Capaciteitsbehoefte

Veel werkgevers hebben tijdelijk behoefte aan een uitbreiding van de HR-capaciteit of aan specifieke HR-ervaring: voor een bijzondere opdracht, een project, voor het vervangen van een tijdelijk afwezige collega of voor een expertise die niet binnen de eigen organisatie beschikbaar is.

U kunt bij AWVN terecht voor de inzet van deze expertise op interim-basis. U kunt ons benaderen voor expertise op het brede terrein van arbeidsvoorwaarden en arbeidsverhoudingen en voor andere interim-werkzaamheden op het gebied van werkgeven en HR.

Rollen en functies waarop onze interim-adviseurs inzetbaar zijn:

• specialist arbeidsvoorwaarden
• beleidsadviseur
• juridisch adviseur
• HR-projectmanager
• HR-directeur
• HR-manager
• HR-adviseur
• HR-businesspartner
• specialist employee experience
• manager rewards / compensation & benefits
• specialist rewards / compensation & benefits
• directeur / hoofd arbeidsverhoudingen
• change manager
• transition lead.

En meer…
Andere rol of functie in gedachten? Neem contact met AWVN op. Wij helpen u graag uw capaciteitsvraag perfect op te lossen.

Een expert van AWVN komt nooit alleen

Het werken op interim-basis vraagt om bijzondere competenties en vaardigheden. Kenmerkend voor onze interim-adviseurs is dat zij niet alleen ruime allround kennis en ervaring hebben op het gebied van arbeidsvoorwaarden en arbeidsverhoudingen, maar ook beschikken over competenties als aanpassingsvermogen, pro-activiteit, organisatiebewustzijn en resultaatgerichtheid.

De adviseurs die op interim-basis worden ingezet, zijn adviseurs die gewend zijn organisaties dagelijks bij te staan op HR-gebied. Zij zijn onafhankelijk in hun optreden, waardoor ze organisaties – waar nodig – ook een spiegel voor kunnen houden. De adviseurs nemen hun ervaringen van andere projecten bij andere organisaties mee naar uw organisatie. Zij brengen de buitenwereld naar binnen.

Maar ze bieden meer. De interim-adviseurs van AWVN staan in directe verbinding met AWVN-experts op uiteenlopende HR-onderwerpen. Van pensioenspecialisten tot beloningsexperts en advocaten: de benodigde specialisten om uw organisatie de meest hoogwaardige oplossingen te geven zijn snel voor raad en daad beschikbaar. Dat is waarom we stellen: een interim-adviseur van AWVN komt nooit alleen.

Interim-expertise of projectmanagement?

De inzet van interim-adviseurs kent bijna per definitie een projectmatig karakter. Want tijdelijke inzet kan altijd gezien worden als een project. Wij spreken van de inzet van interim-expertise als één van de AWVN-experts gedurende langere periode voor een (gemiddeld) aantal uren per week in een gedefinieerde functie of rol voor u werkzaam is.

Er kan ook behoefte bestaan aan de inzet van specifieke expertise in uw projecten. Mogelijk biedt interim-expertise van AWVN hier ook een goede oplossing. Graag gaan we hierover met u in gesprek, om uiteindelijk een maatwerkoplossing te vinden die aan uw capaciteitsvraagstuk beantwoordt.

Waarom AWVN?

Waarom AWVN?
De meerwaarde van AWVN. Dat is waarom we zeggen: een interim-adviseur van AWVN komt nooit alleen.

Werkwijze en contact

De inzet van interim-expertise vergt transparantie en duidelijke afspraken. Wij zien iedere vraag naar de tijdelijke inzet van onze experts als maatwerk, en gaan dan ook altijd persoonlijk met u in gesprek over de juiste oplossing.

Deel dit artikel via: Deel dit artikel via Whatsapp Deel dit artikel via Twitter Deel dit artikel via Facebook Deel dit artikel via Linkedin Deel dit artikel via Mail
aanmelden