AWVN-jaarcongres 2024 | Bits, bots en banen

AWVN-jaarcongres 2024

′Bits, bots en banen′ was de titel van het AWVN-jaarcongres 2024 dat op 11 juni 2024 plaatsvond in Studio 21 in Hilversum. Tijdens het congres onderzochten we samen met u welke impact AI heeft op de wereld van werk. Inspirerende sprekers vertelden over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AI. Verschillende bedrijven presenteerden praktijkvoorbeelden.

Bekijk de aftermovie van het AWVN-jaarcongres

Bekijk de aftermovie van het AWVN-jaarcongres

Het jaarcongres in vogelvlucht

AI-starterkit

Om leden die met AI aan de slag willen op weg te helpen, ontwikkelde AWVN de AI-starterkit.
AWVN-jaarcongres 2024, AIFotoverslag AWVN-jaarcongres 2024

Ruim 800 vertegenwoordigers van bij AWVN aangesloten organisaties waren naar Hilversum afgereisd. Bekijk het fotoverslag van de bijeenkomst.

Bekijk ook:
• Persbericht AWVN: ‘AI helpt bij oplossen krapte’
• AWVN in de media: BNR, Waarom werkgevers bang zijn voor AI (podcast)
• AWVN in de media: FD, Werkgevers nog huiverig voor inzet AI (podcast)


Ledenonderzoek: De impact van AI op werk

Voorafgaand aan het jaarcongres voerde AWVN een ledenonderzoek uit. Benieuwd naar de onderzoeksresultaten? Ingelogde gebruikers kunnen via onderstaande knop het volledige rapport downloaden.

Download het rapport

Dit waren de sprekers op het AWVN-jaarcongres

AWVN-jaarcongres 2024 Alexander Klöpping. Internetondernemer, internetjournalist, podcastmaker en uitgever. Alexander vertelde tijdens het jaarcongres over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AI. Hoe is dit nog allemaal bij te houden en wat betekent dit voor u? Waar staan we nu, en waar staan we morgen?
AWVN-jaarcongres 2024 Esmé Valk. CHRO Schiphol Group en winnaar van de HR-top 100. Zij nam de zaal mee in haar eigen wereld van werk. Zij vertelde over de manier waarop Schiphol gebruikmaakt van AI in diverse toepassingen en welke rol HR daarbij speelt.
AWVN-jaarcongres 2024 Angela Nuland en Cas Vriens. Angela is organisatieadviseur bij AWVN, Cas buigt zich binnen AWVN over data en AI. Zij vertelden over hoe ze kunstmatige intelligentie (gaan) inzetten bij het opstellen van functieprofielen ten behoeve van het functiewaarderingssysteem ORBA.
AWVN-jaarcongres 2024 Raymond Puts. Algemeen directeur AWVN. Schetste de kansen en bedreigingen van AI, en deed verslag van het ledenonderzoek naar AI. Raymond ziet bovenal mogelijkheden voor HR, en riep het publiek op om niet in verbazing toe te kijken, maar in plaats daarvan zelf het stuur te pakken.

AWVN-jaarcongres 2024 | Praktijkvoorbeeld Bouwend Nederland

AWVN-jaarcongres 2024 | Praktijkvoorbeeld Bouwend Nederland
Arjan Walinga en Dennis Mollet van Bouwend Nederland vertellen hoe medewerkers betrokken kunnen worden bij de inzet van AI binnen organisaties.

AWVN-jaarcongres 2024 | Praktijkvoorbeeld Nederlandse Spoorwegen

AWVN-jaarcongres 2024 | Praktijkvoorbeeld Nederlandse Spoorwegen
Luca Verhees van NS vertelt hoe werkgevers steeds beter keuzes kunnen maken op basis van data.

Overzicht eerder AWVN-jaarcongressen:

Deel dit artikel via: Deel dit artikel via Whatsapp Deel dit artikel via Twitter Deel dit artikel via Facebook Deel dit artikel via Linkedin Deel dit artikel via Mail
aanmelden