Tiptrack

Tiptrack: regisseer je eigen loopbaan

Logo tiptrack
Tiptrack heeft een eigen website, met uitgebreide informatie over deze tool. Ga naar Tiptrack.nl

Wat is Tiptrack?
Tiptrack is een interactieve online tool voor werkenden én werkgevers die gebouwd is op de vijf pijlers van duurzame inzetbaarheid: werk, ontwikkeling, gezondheid, geldzaken en werk-privébalans.

Hoe werkt Tiptrack?
Tiptrack faciliteert werkenden om zelf de regie te voeren over de eigen duurzame inzetbaarheid en daarmee de eigen loopbaan.

Een duurzaam inzetbare beroepsbevolking is goed voor iedereen: voor werkenden én voor werkgevers. Tiptrack maakt het mogelijk.

Tiptrack bestaat uit een app en wordt ondersteund door een online platform. Gebruikers krijgen tips en adviezen waar ze direct mee aan de slag kunnen. Of ze doen eerst een gratis test om erachter te komen wat ze nodig hebben. Denk hierbij aan betaalde diensten als (online) cursussen, opleidingen of coaching.

Tiptrack is ISO-gecertificeerd. Met het ISO-27001-certificaat voldoet Tiptrack aan de strenge normeringseisen op het gebied van informatiebeveiliging.

AWVN ontwikkelt Tiptrack in samenwerking met Indicia. Tiptrack is zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar.

Nieuwsgierig naar wat Tiptrack voor uw organisatie kan doen?
Meer weten over Tiptrack? Download de brochure, surf naar de Tiptrack-site of maak direct een afspraak met een van onze adviseurs via info@tiptrack.nl of 070 850 86 05.

Grip op je loopbaan met Tiptrack. Bekijk de animatie
Grip op je loopbaan met Tiptrack. Bekijk de animatie
0 reacties