Cao-dashboard: vergelijk cao’s met elkaar

Cao-dashboard is een gratis service voor directe leden van werkgeversvereniging AWVN. Het instrument is bedoeld voor organisaties die een eigen cao hebben. Het dashboard voorziet u als cao-onderhandelaar van relevante, actuele (want vrijwel dagelijks bijgewerkte) informatie over het huidige cao-seizoen en vergelijkt de afspraken in uw huidige cao met de gemaakte afspraken in vergelijkbare cao’s. Zeker als de fase is aangebroken dat u zich gaat voorbereiden op de cao-onderhandelingen is de informatie uit het dashboard van wezenlijk belang.

In het cao-dashboard treft u de volgende informatie aan:
• macro-economische cijfers
• informatie over de looptijd, de actuele cao-loonstijging en de vijfjarige loonstijging van zowel uw eigen cao als van vijf cao’s waarmee u uw eigen cao vergelijkt
• teksten van de voorstellenbrieven en van de cao-akkoorden van vijf vergelijkingscao’s
• gemaakte afspraken over drie onderwerpen (in 2021: coronacrisis, pensioen / regelingen gebaseerd op de tijdelijke RVU-vrijstelling en thuiswerken / mobiliteit) in vijf vergelijkingscao’s.

De cao’s waarmee u uw eigen cao vergelijkt, kunt u zelf (mede) bepalen. De informatie wordt zeer regelmatig bijgewerkt en is daardoor actueel. Uw cao-dashboard staat op het afgeschermde, uitsluitend voor leden toegankelijke gedeelte van deze website, en is daardoor alleen toegankelijk voor u en uw collega’s die bekend zijn bij AWVN.

Wilt u ook kunnen beschikken over een cao-dashboard?
Exclusief voor de directe leden van AWVN maken wij een gratis dashboard op maat. U kunt een cao-dashboard aanvragen via de blauwe knop, die u rechtsboven op deze pagina vindt. Wij verzoeken u om de vijf cao’s waarmee u graag wilt vergelijken, aan te geven. Na uw aanvraag zorgen wij ervoor dat uw eigen dashboard zo spoedig mogelijk operationeel is.

Twee voorbeelden uit het cao-dashboard

 

 

  • Bestelformulier
0 reacties