05 maart 2023

Wijzigingen directieteam AWVN

Op 1 maart zijn een aantal wijzigingen doorgevoerd in het AWVN-directieteam. Dat wordt na het vertrek van Judith van der Hulst uitgebreid: Anne Megens en Marloes Arbouw treden toe tot het managementteam van AWVN.

Judith van der Hulst heeft in februari, na 23 jaar werkzaam te zijn geweest voor AWVN, afscheid genomen. Zij bekleedde diverse functies, laatstelijk directeur beleid & advies. Sinds 1 maart is zij algemeen directeur van Actor, bureau voor sectoradvies. AWVN wenst haar veel succes met haar nieuwe rol.

Anne Megens was coördinator beleid en wordt directeur beleid & advies. Zij is verantwoordelijk voor het beleidsteam, marketing & communicatie, team fiscaal & internationaal, de beleidsjuristen en de AWVN-werkgeverslijn.

Marloes Arbouw was lead data en digitale dienstverlening en wordt directeur data & advies, is in die hoedanigheid verantwoordelijk voor het datateam, belonen en organisatieadvies. De advocaten vallen voortaan onder de verantwoordelijkheid van Maarten Wals.

Judith van der Hulst Anne Megens Marloes Arbouw

 

Raymond Puts: “Ik heet Anne en Marloes van harte welkom in hun nieuwe functies en wens hen en alle teams heel veel succes en werkplezier. Met hun kennis, kunde en achtergrond verstevigen en verbreden we het managementteam van AWVN en dragen bij aan de verdere groei en ontwikkeling van de adviesorganisatie en de vereniging.”

Raymond Puts kondigde vandaag aan dat het directieteam wordt uitgebreid. “Ik ben blij dat we bekend kunnen maken dat Anne Megens en Marloes Arbouw deel uit gaan maken van het managementteam van AWVN. Het is goed om te ervaren dat we binnen AWVN zoveel talent hebben.”

Deel dit artikel via: Deel dit artikel via Whatsapp Deel dit artikel via Twitter Deel dit artikel via Facebook Deel dit artikel via Linkedin Deel dit artikel via Mail
aanmelden