Home / netwerk / Jong AWVN

Jong AWVN

Logo Jong AWVNWie zijn wij?
Jong AWVN biedt haar netwerk een platform om op een laagdrempelige manier in contact te komen met jonge HR-professionals uit allerlei bedrijven en sectoren.

Dat doen we door verschillende bijeenkomsten per jaar te organiseren, bijvoorbeeld thema-bijeenkomsten met relevante sprekers, bedrijfsbezoeken en informele connects.
Op die manier inspireren we HR-collega’s en wisselen we ervaring en kennis uit.

We beïnvloeden het sociaaleconomisch beleid, waarbij we de gezamenlijke belangen zoeken tussen werkgevers en jonge medewerkers. ​Samen bouwen we aan de toekomst van werk. Sluit jij je aan?
Natuurlijk kun je ons ook vinden op LinkedIn

Bijeenkomsten in 2021
Data volgen nog

VACATURE! 
We zijn dringend op zoek naar een nieuw bestuurslid! Klik hier voor de vacature. We zien uit naar je reactie!

Jong AWVN zoekt bestuursleden!
Jong AWVN zoekt bestuursleden!
 • Wat heb jij aan Jong AWVN?
  Bestuur Jong AWVN v.l.n.r. Ingrid, Marlous, Iris, Britt, Yvonne

  Voor wie zijn we er?
  Jong AWVN is hét netwerk waar jonge HR-professionals – van 35 jaar of jonger – over de grenzen van hun eigen organisatie heen kunnen kijken, nieuwe mensen kunnen ontmoeten en zich kunnen verdiepen in onderwerpen waar iedereen in het vakgebied mee te maken krijgt.

  Wat doen we?
  We bieden een netwerk aan iedereen die werkt bij directe of indirecte AWVN-leden. Door het jaar heen organiseren we verschillende events voor de leden van het Jong AWVN-netwerk: van symposia tot bedrijfsbezoeken en workshops. Kosteloos, uiteraard! Via een nieuwsbrief en speciale LinkedIn-groep houden we iedereen op de hoogte van de agenda.

  Wie zijn we?
  Het netwerk is een bonte verzameling van jonge HR-professionals met verschillende achtergronden: van learning & development tot business partners en harde beloningsspecialisten. De kern wordt gevormd door een fantastisch bestuur, dat de activiteiten van het netwerk vormgeeft. Mocht je vragen hebben dan vertellen zij je hieronder graag meer.

  Wat kun je de komende tijd verwachten?
  In 2020 richten we ons onder andere op de volgende vragen: wat voor impact hebben de veranderingen die voortkomen uit de huidige discussie rondom pensioenen op jongeren? Hoe staat het in 2020 met gelijke beloning en kansen? Rond deze thema’s zullen we verschillende evenementen organiseren, houd de site en LinkedIn in de gaten voor nieuwtjes en schrijf je hieronder in voor het netwerk.

  Meedoen?
  Ja, leuk! Meld je aan via onderstaand aanmeldformulier.
  Vragen? Stuur een berichtje of neem contact op met een van de bestuursleden.
  Contactpersoon: Frederique Zeemans, f.zeemans@awvn.nl.

 • Word lid van ons netwerk

  Dit formulier kunt u alleen invullen als u ingelogd bent. U kunt inloggen via deze link:
  Login

  Heeft u nog geen account voor deze website? U kunt via onderstaande link een (tijdelijk) account aanmaken.
  Registratie
  Na het voltooien van de registratie en nadat u opnieuw ingelogd bent dient u zich alsnog zelf in te schrijven voor dit evenement.

 • Bestuur Jong AWVN. Even voorstellen... Britt

  Mijn naam is Britt van den Bogaert en ik ben als HR-professional werkzaam bij de Rabobank.
  Mijn werk is zeer gevarieerd en altijd projectmatig. Zo werk ik bijvoorbeeld aan strategic resource planning, reorganisaties, empowered employees en begeleid ik het management bij individuele casuïstiek. Hiervoor heb ik in de business en als manager gewerkt. Dit helpt me enorm om als HR-professional impact te maken. Komend jaar gaan we ons als AWVN wederom inzetten voor de toekomst van werk en alle veranderingen waar we mee te maken hebben.
  Namens Jong AWVN neem ik deel aan het Jongerenplatform van de SER en de klankbordgroep van het Pensioenakkoord. Hiermee hebben we als Jong AWVN direct invloed op deze toekomst. Natuurlijk organiseer ik ook graag inspirerende evenementen om zo jonge HR-collega’s bij elkaar te brengen, van elkaar te leren en verder te groeien. LinkedIn-profiel Britt

 • Bestuur Jong AWVN. Even voorstellen... Franca

  Ik ben Franca van Helvert en werk sinds 4 jaar bij AholdDelhaize. Ik ben gestart als management trainee en inmiddels werkzaam als HR Business Partner bij Albert Heijn e-commerce. Als sparringpartner van het management hou ik mij bezig met dagelijkse HR-gerelateerde vraagstukken en werk ik op projectmatige basis aan strategische HR-projecten. Via de bestuursrol bij Jong AWVN zou ik graag een bijdrage leveren aan het verder ontwikkelen van een Jong AWVN-netwerk, goede discussies over toekomstgerichte HR-topics faciliteren en mij laten verrassen met inzichten vanuit diverse HR-werkvelden. Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten! LinkedIn-profiel Franca

 • Bestuur Jong AWVN. Even voorstellen... Marlous

  Marlous WindHi, mijn naam is Marlous Wind en ik werk nu 5 jaar bij Shell in HR. Van de NAM in Assen ben ik naar de technologie-afdeling in Rijswijk gegaan, daarna heb ik in Den Haag gewerkt in een team dat gespecialiseerd is in reorganisaties. Momenteel ben ik Talent Advisor voor de Integrated Gas afdeling. Met veel enthousiasme zit ik in het Jong AWVN-bestuur, waar we ook dit jaar een aantal mooie evenementen gaan neerzetten en ons samen met het netwerk hard zullen maken voor positieve ontwikkelingen in het HR-veld. Suggesties zijn altijd welkom!

 • Bestuur Jong AWVN. Even voorstellen... Ingrid

  Mijn naam is Ingrid Nolten en ik werk sinds 2015 bij PostNL. Na verschillende expertrollen binnen HR (recruiter, projectleider en bezettingsmanager), heb ik de stap gezet naar het brede HR-vak en ben ik werkzaam geweest als senior HR-businesspartner en nu als HR & Sourcing Manager. Daarnaast ben ik eind 2019 gestart als bestuurslid van Jong AWVN. Jong AWVN inspireert organisaties en jonge medewerkers over HR-topics en laat zich horen over het sociaal-economische beleid.

 • Bestuur Jong AWVN. Even voorstellen... Iris

  Ik ben Iris de Boer en ik heb na mijn master HRM in Glasgow een aantal jaren in Schotland gewerkt als HR-professional alvorens terug naar Nederland te keren. Inmiddels werk ik voor een MKB-bedrijf. Als HR-generalist ben ik verantwoordelijk voor het HR-beleid en adviseer ik medewerkers, MT-leden en directie over allerlei HR-thema’s en individuele casuïstiek. Als bestuurslid van Jong AWVN zet ik mij graag in om het uitwisselen van kennis en ‘best practices’ te stimuleren onder jonge HR-professionals door o.a. interessante evenementen te organiseren.

 • Bestuur Jong AWVN. Even voorstellen... Yvonne

  Mijn naam is Yvonne van der Veen en ik ben werkzaam als adviseur compensation & benefits bij Achmea. Sinds december 2019 maak ik deel uit van het bestuur van Jong AWVN. In 2020 wil ik samen met het bestuur een mooi programma samenstellen om HR-professionals te inspireren en te enthousiasmeren om zich bij Jong AWVN aan te sluiten en een actieve bijdrage te leveren. Dit door het creëren van mooie themabijeenkomsten, workshops en bedrijfsbezoeken die écht de moeite waard zijn. Met interessante, actuele en soms wat ingewikkelde onderwerpen. Jong AWVN bouwt aan de toekomst van werk. Bouw jij met ons mee?

0 reacties