Jong AWVN

Logo Jong AWVNWat is Jong AWVN?
Het netwerk Jong AWVN biedt jou een platform waarin je op een laagdrempelige manier in contact kunt komen met jonge HR-professionals om ervaring en kennis uit te wisselen.
Samen met jou inspireren we organisaties en jonge medewerkers. We beïnvloeden het sociaaleconomisch beleid, waarbij we de gezamenlijke belangen zoeken tussen werkgevers en jonge medewerkers. ​Samen bouwen we
aan de toekomst van werk. Sluit jij je aan?
Natuurlijk kun je ons ook vinden op LinkedIn en op Instagram.


Houd dinsdag 21 mei vanaf 15.00 uur alvast vrij in je agenda, dan komt voor het eerst het hele netwerk bij elkaar!

 

Inhoudelijke begeleiding vanuit AWVN: Hendrik Noten.
Contactpersoon: Frederique Zeemans, f.zeemans@awvn.nl.

Bestuur Jong AWVN

Foto: Het bestuur van Jong AWVN met van van links naar rechts Marlous Wind, Hasher Ahmadi, Britt van den Bogaert, Franca van Helvert en Nora Kanters.


Voor wie zijn we er?

Jong AWVN is hét netwerk waar jonge HR-professionals – van 35 jaar of jonger – over de grenzen van hun eigen organisatie heen kunnen kijken, nieuwe mensen kunnen ontmoeten en zich kunnen verdiepen in onderwerpen waar iedereen in het vakgebied mee te maken krijgt.

Wat doen we?
We bieden een netwerk aan iedereen die werkt bij directe of indirecte AWVN-leden. Door het jaar heen organiseren we verschillende events voor de leden van het Jong AWVN-netwerk: van symposia tot bedrijfsbezoeken en workshops. Kosteloos, uiteraard! Via een nieuwsbrief en speciale LinkedIn-groep houden we iedereen op de hoogte van de agenda.

Wie zijn we?
Het netwerk is een bonte verzameling van jonge HR-professionals met verschillende achtergronden: van learning & development tot business partners en harde beloningsspecialisten. De kern wordt gevormd door een fantastisch bestuur, dat de activiteiten van het netwerk vormgeeft. Mocht je vragen hebben dan vertellen zij je hieronder graag meer.

Wat kun je de komende tijd verwachten?
Op dit moment zijn we druk bezig met het vormgeven van het programma voor 2019 en kijken we al vooruit naar 2020. We willen in ieder geval aan de slag met nieuwe thema’s: wat betekent digitalisering voor HR? Welke skills zijn in de toekomst nodig? Hoe draag je als HR bij aan een toekomstbestendige organisatie?


Meedoen?
Ja, leuk, graag! Meld je aan via onderstaand aanmeldformulier.

Vragen? Stuur een berichtje of neem contact op met een van de bestuursleden.

 • Inschrijfformulier Jong AWVN

  Dit formulier kunt u alleen invullen als u ingelogd bent. U kunt inloggen via deze link:
  Login

  Heeft u nog geen account voor deze website? U kunt via onderstaande link een (tijdelijk) account aanmaken.
  Registratie
  Na het voltooien van de registratie en nadat u opnieuw ingelogd bent dient u zich alsnog zelf in te schrijven voor dit evenement.

 • Britt

  Mijn naam is Britt van den Bogaert en ik ben als HR-professional werkzaam bij de Rabobank. Binnen onze IT, Operations & Digital Transformation-afdelingen ben ik betrokken bij diverse HR-projecten. Daarnaast begeleid ik het management bij individuele casuïstiek. Komend jaar wil ik me met AWVN inzetten voor verder bewustzijn van digitalisering en de impact ervan op werk. Daarnaast wil ik graag inspirerende evenementen organiseren om zo jonge HR collega’s bij elkaar te brengen, van elkaar te leren en verder te groeien. Linked-profiel Britt

 • Franca

  Hi allemaal! Ik ben Franca van Helvert en werk sinds 3 jaar bij AholdDelhaize. Ik ben gestart als Management Trainee en ben inmiddels werkzaam als HR Business Partner bij Albert Heijn Online. Als sparringpartner van de business hou ik mij bezig met de dagelijkse HR-gerelateerde vraagstukken en werk ik op projectmatige basis aan diverse HR-projecten. Via de bestuursrol bij AWVN zou ik graag een bijdrage leveren aan het verder ontwikkelen van een Jong AWVN-netwerk, goede discussies over toekomstig gerichte HR-topics faciliteren en mij laten verassen met inzichten vanuit diverse HR-werkvelden. Samen met Marlous verzorg ik de PR en marketing van Jong AWVN. Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten! LinkedIn-profiel Franca

 • Hasher

  Mijn naam is Hasher Ahmadi, ik ben 23 jaar geleden geboren in Hengelo en opgegroeid in de Achterhoek. Dol op sporten, reizen en met vrienden zijn.
  Ik werk bij de KLM, waar ik verantwoordelijk ben geweest voor HR Analytics en nu werkzaam ben binnen Engineering & Maintenance als Executive Advisor.
  Wat ik graag zou realiseren met Jong AWVN is om Jong AWVN weer een gezicht te geven en het verstevigen van de positie die jongeren hebben over de gehele linie gezien. Dit wil ik doen door onze leden enerzijds te inspireren en anderzijds onze doelgroep weer een stem te geven in Den Haag door mee te praten op de (sociaal – economische) onderwerpen die hen bezig houden.
  Mijn functie in het bestuur is voorzitter.

 • Marlous

  Marlous WindHi, mijn naam is Marlous Wind en ik werk sinds 3,5 jaar bij Shell in HR. Van de NAM in Assen ben ik naar de technologie-afdeling in Rijswijk gegaan en momenteel werk ik in Den Haag in een team dat gespecialiseerd is in reorganisaties. Met veel enthousiasme begin ik aan het Jong AWVN-bestuur, waar ik hoop met het bestuur een aantal mooie evenementen neer te zetten en ons samen met het netwerk hard te maken voor positieve ontwikkeling in het HR-veld. Samen met Franca verzorg ik de PR en marketing van Jong AWVN. Suggesties zijn altijd welkom!

 • Nora

  Mijn naam is Nora Kanters en ik ben als Adviseur Leiderschapsontwikkeling werkzaam bij NS, waar ik me met veel enthousiasme bezighoud met (young) Talentmanagement en Management Development. Komend jaar wil ik me met Jong AWVN inzetten voor het verbinden en inspireren van jonge HR-professionals op onderwerpen als digitalisering, datascience, AI en robotisering en daarnaast zichtbaar maken wat deze generatie kan toevoegen op de werkvloer. Binnen het bestuur van Jong AWVN ben ik vicevoorzitter. LinkedIn-profiel Nora