Jong AWVN

Logo Jong AWVNWie zijn wij?
Jong AWVN biedt haar netwerk een platform om op een laagdrempelige manier in contact te komen met jonge HR-professionals uit allerlei bedrijven en sectoren.

Dat doen we door verschillende bijeenkomsten per jaar te organiseren, bijvoorbeeld thema-bijeenkomsten met relevante sprekers, bedrijfsbezoeken en informele connects.
Op die manier inspireren we HR-collega’s en wisselen we ervaring en kennis uit.

Op 19 november 2019 gaat Jong AWVN op bedrijfsbezoek: naar het distributiecentrum van Albert Heijn in Utrecht. Meer

We beïnvloeden het sociaaleconomisch beleid, waarbij we de gezamenlijke belangen zoeken tussen werkgevers en jonge medewerkers. ​Samen bouwen we aan de toekomst van werk. Sluit jij je aan?
Natuurlijk kun je ons ook vinden op LinkedIn

GEZOCHT: nieuwe bestuursleden (bekijk het profiel hieronder)
GEZOCHT: nieuwe bestuursleden (bekijk het profiel hieronder)

Jong AWVN is hiring! Nieuwe bestuursleden gezocht

Wil jij jouw HR-netwerk en -kennis verbreden? HR-collega’s inspireren? Weten hoe bedrijven met bepaalde vraagstukken omgaan? Ervaringen uitwisselen met anderen? Inzicht krijgen hoe en waarom de politiek invloed uitoefent op jouw werk als HR-professional? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?
Jong AWVN biedt haar netwerk een platform om op een laagdrempelige manier in contact te komen met jonge HR-professionals uit allerlei bedrijven en sectoren. Dat doen we door verschillende bijeenkomsten per jaar te organiseren, waarbij je kunt denken aan thema-bijeenkomsten met relevante sprekers, bedrijfsbezoeken en informele connects. Op die manier inspireren we HR-collega’s en wisselen we ervaring en kennis uit. Bovendien helpt het netwerk bij het aanscherpen van je mening en visie op HR-gerelateerde zaken.

Daarnaast proberen we ook op verschillende niveaus het geluid van jonge werkgevers te laten horen aan de adviserende en besluitvormende organen (Sociaal Economische Raad, Ministerie SZW etc.). 

Wie zoeken wij?
Je bent:

 • Jonger dan 36 jaar
 • Minimaal twee jaar in dienst van een werkgever in het HR-werkveld
 • Breed geïnteresseerd in verschillende HR-onderwerpen en sociaal-economische vraagstukken
 • In staat om over de HR-disciplines heen te kijken
 • Bereid om enige tijd te investeren in het besturen van Jong AWVN
 • Enthousiast, proactief en communicatief vaardig

Wat ga je doen?
Jong AWVN is begin 2019 gestart en nog volop in ontwikkeling. Het bestuur is momenteel bezig met het tweede evenement van 2019 en gaat de komende tijd hard werken aan haar professionalisering en het concreet neerzetten van haar agenda voor 2020. Het bestuur geeft hier samen met AWVN vorm aan.

Tijdsinschatting

 • Onregelmatige pieken en dalen (soms een paar uur per week, soms een paar uur per maand)
 • We vergaderen in ieder geval één keer per 3 weken
 • Er zijn minimaal twee events per jaar

Wat bieden we jou?

 1. Persoonlijke ontwikkeling op het gebied van leiderschap en projectmanagement
 2. Een netwerk van HR-professionals opbouwen
 3. In contact komen met de top van het Nederlandse bedrijfsleven

Interesse?
Je kunt je interesse kenbaar maken door uiterlijk 1 november een mail met een korte motivatie en cv op te sturen naar Koen van Schie-Akdaḡ. Als je nog vragen hebt, kun je ook contact opnemen met Koen. Een kennismakingsgesprek maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.
In december hopen we met het nieuwe team een vliegende start te maken!

We zien uit naar je reactie!

Britt, Franca en Marlous

 • Wat heb jij aan Jong AWVN?

  Voor wie zijn we er?
  Jong AWVN is hét netwerk waar jonge HR-professionals – van 35 jaar of jonger – over de grenzen van hun eigen organisatie heen kunnen kijken, nieuwe mensen kunnen ontmoeten en zich kunnen verdiepen in onderwerpen waar iedereen in het vakgebied mee te maken krijgt.

  Wat doen we?
  We bieden een netwerk aan iedereen die werkt bij directe of indirecte AWVN-leden. Door het jaar heen organiseren we verschillende events voor de leden van het Jong AWVN-netwerk: van symposia tot bedrijfsbezoeken en workshops. Kosteloos, uiteraard! Via een nieuwsbrief en speciale LinkedIn-groep houden we iedereen op de hoogte van de agenda.

  Wie zijn we?
  Het netwerk is een bonte verzameling van jonge HR-professionals met verschillende achtergronden: van learning & development tot business partners en harde beloningsspecialisten. De kern wordt gevormd door een fantastisch bestuur, dat de activiteiten van het netwerk vormgeeft. Mocht je vragen hebben dan vertellen zij je hieronder graag meer.

  Wat kun je de komende tijd verwachten?
  Op dit moment zijn we druk bezig met het vormgeven van het programma voor 2019 en kijken we al vooruit naar 2020. We willen in ieder geval aan de slag met nieuwe thema’s: wat betekent digitalisering voor HR? Welke skills zijn in de toekomst nodig? Hoe draag je als HR bij aan een toekomstbestendige organisatie?


  Meedoen?
  Ja, leuk! Meld je aan via onderstaand aanmeldformulier.
  Vragen? Stuur een berichtje of neem contact op met een van de bestuursleden.

  Contactpersoon: Frederique Zeemans, f.zeemans@awvn.nl

 • Inschrijfformulier Jong AWVN

  Dit formulier kunt u alleen invullen als u ingelogd bent. U kunt inloggen via deze link:
  Login

  Heeft u nog geen account voor deze website? U kunt via onderstaande link een (tijdelijk) account aanmaken.
  Registratie
  Na het voltooien van de registratie en nadat u opnieuw ingelogd bent dient u zich alsnog zelf in te schrijven voor dit evenement.

 • Even voorstellen... Britt

  Mijn naam is Britt van den Bogaert en ik ben als HR-professional werkzaam bij de Rabobank. Binnen onze IT, Operations & Digital Transformation-afdelingen ben ik betrokken bij diverse HR-projecten. Daarnaast begeleid ik het management bij individuele casuïstiek. Komend jaar wil ik me met AWVN inzetten voor verder bewustzijn van digitalisering en de impact ervan op werk. Daarnaast wil ik graag inspirerende evenementen organiseren om zo jonge HR collega’s bij elkaar te brengen, van elkaar te leren en verder te groeien. Linked-profiel Britt

 • Even voorstellen... Franca

  Hi allemaal! Ik ben Franca van Helvert en werk sinds 3 jaar bij AholdDelhaize. Ik ben gestart als Management Trainee en ben inmiddels werkzaam als HR Business Partner bij Albert Heijn Online. Als sparringpartner van de business hou ik mij bezig met de dagelijkse HR-gerelateerde vraagstukken en werk ik op projectmatige basis aan diverse HR-projecten. Via de bestuursrol bij AWVN zou ik graag een bijdrage leveren aan het verder ontwikkelen van een Jong AWVN-netwerk, goede discussies over toekomstig gerichte HR-topics faciliteren en mij laten verassen met inzichten vanuit diverse HR-werkvelden. Samen met Marlous verzorg ik de PR en marketing van Jong AWVN. Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten! LinkedIn-profiel Franca

 • Even voorstellen... Marlous

  Marlous WindHi, mijn naam is Marlous Wind en ik werk sinds 3,5 jaar bij Shell in HR. Van de NAM in Assen ben ik naar de technologie-afdeling in Rijswijk gegaan en momenteel werk ik in Den Haag in een team dat gespecialiseerd is in reorganisaties. Met veel enthousiasme begin ik aan het Jong AWVN-bestuur, waar ik hoop met het bestuur een aantal mooie evenementen neer te zetten en ons samen met het netwerk hard te maken voor positieve ontwikkeling in het HR-veld. Samen met Franca verzorg ik de PR en marketing van Jong AWVN. Suggesties zijn altijd welkom!