Jong AWVN

Jong AWVN: wie zijn wij?

Jong AWVN biedt haar netwerk een platform om op een laagdrempelige manier in contact te komen met jonge HR-professionals uit allerlei bedrijven en sectoren.

Dat doen we door verschillende bijeenkomsten per jaar te organiseren zoals themabijeenkomsten met relevante sprekers, bedrijfsbezoeken en informele connects.

Daarnaast lanceren we ook podcasts die aansluiten op deze themabijeenkomsten. Op die manier inspireren we HR-collega’s en wisselen we ervaring en kennis uit. Ook beïnvloeden het sociaaleconomisch beleid, waarbij we de gezamenlijke belangen zoeken tussen werkgevers en jonge medewerkers.

Op 18 september 2023 ging Jong AWVN (als lid van SER Jongerenplatform) met minister Van Gennip in gesprek over jongeren op de arbeidsmarkt. Lees het verslag

Samen bouwen we aan de toekomst van werk. Sluit jij je aan?
Natuurlijk kun je ons ook vinden op LinkedIn en op Instagram.

Wat heb jij aan Jong AWVN?

Voor wie zijn we er?

Jong AWVN is hét netwerk waar jonge HR-professionals – van 35 jaar of jonger – over de grenzen van hun eigen organisatie heen kunnen kijken, nieuwe mensen kunnen ontmoeten en zich kunnen verdiepen in onderwerpen waar iedereen in het vakgebied mee te maken krijgt.

Wat doen we?
We bieden een netwerk aan iedereen die werkt bij directe of indirecte AWVN-leden. Door het jaar heen organiseren we verschillende events voor de leden van het Jong AWVN-netwerk: van symposia tot bedrijfsbezoeken en workshops. Kosteloos, uiteraard! Via een nieuwsbrief en LinkedIn houden we iedereen op de hoogte van de agenda.

Wie zijn we?

Het netwerk is een bonte verzameling van jonge HR-professionals met verschillende achtergronden: van arbeidsjuristen, professionals op het terrein van learning & development, pensioen en beloning, cao-onderhandelaars tot HR business-partners en HR-managers. De kern wordt gevormd door een fantastisch bestuur, dat de activiteiten van het netwerk vormgeeft. Mocht je vragen hebben, dan vertellen zij je hieronder graag meer.

Wat kun je de komende tijd verwachten?

In 2022 richten we ons op de volgende thema’s: toekomst van werk, gelijke kansen en wendbare organisaties. Rond deze thema’s zullen we verschillende evenementen organiseren en podcasts lanceren. Houd de AWVN-site en LinkedIn in de gaten voor nieuwtjes en schrijf je hieronder in voor het netwerk. Vergeet niet je aan te melden voor de nieuwsbrieven van AWVN.

Meedoen?

Ja, leuk! Meld je aan via onderstaand aanmeldformulier.
Vragen? Stuur een berichtje aan Frederique Zeemans, f.zeemans@awvn.nl of neem contact op met één van de bestuursleden.

Word lid van ons netwerk

Dit formulier kunt u alleen invullen als u ingelogd bent. U kunt inloggen via deze link:
Login

Heeft u nog geen account voor deze website? U kunt via onderstaande link een (tijdelijk) account aanmaken.
Registratie
Na het voltooien van de registratie en nadat u opnieuw ingelogd bent dient u zich alsnog zelf in te schrijven voor dit evenement.

Bestuur Jong AWVN. Even voorstellen... Bart

Mijn naam is Bart van der Bent. Vanaf 2017 ben ik werkzaam bij de grootste planten en bloemenveiling ter wereld, Royal FloraHolland. Vanaf 2015 tot en met 2019 ben ik werkzaam geweest in HR-adviesrollen en vanaf 2019 in de functie van HR-partner. In deze functie ben ik als MT-lid verbonden aan de Operatie van Royal FloraHolland. Een mooie combinatie van business projecten en concernbrede HR-projecten. Als bestuurslid van AWVN wil ik mij de aankomende periode gaan inzetten om nog meer jonge HR professionals aan elkaar te verbinden en elkaar te inspireren op uiteenlopende thema’s. Daarnaast vind ik het belangrijk om de stem en belangen van jonge werknemers op diverse podia te belichten.

Bestuur Jong AWVN. Even voorstellen... Carlo

Mijn naam is Carlo Steenvoorden en ik ben binnen ING Nederland verantwoordelijk voor de arbeidsvoorwaarden. Hierin zit een mooie mix van onderwerpen en houd ik mij onder andere bezig met het vernieuwen en continu verbeteren van onze primaire & secondaire arbeidsvoorwaarden, de cao en pensioenen. Sinds begin 2021 ben ik gestart als bestuurslid van Jong AWVN. Wij inspireren werkgevers met de focus op jonge werknemers op centrale thema’s en proberen hierin te inspireren en een podium te bieden voor het uitwisselen van kennis en waarde. Ik kijk ernaar uit om het hier met elkaar over te hebben. Carlo.Steenvoorden@ing.com

Bestuur Jong AWVN. Even voorstellen... Joost

Mijn naam is Joost MeulendijksJoost Meulendijks en bij KLM ben ik verantwoordelijk voor de arbeidsvoorwaarden van onze vliegers (piloten). In deze rol draag ik zorg voor de arbeidsvoorwaardelijke overleggen en afspraken op allerlei onderwerpen, van roosters tot vakantieplanning, en van salaris tot cockpitsamenstelling. Een dynamische, unieke en uitdagende beroepsgroep om mee te mogen werken. Met Jong AWVN proberen we (jonge) HR-professionals op een leuke manier te inspireren en van elkaar te laten leren. Ik kijk ernaar uit om mee te praten op landelijke thema’s die jongeren en werkgevers dagelijks bezighouden.

Bestuur Jong AWVN. Even voorstellen... Patti

Mijn naam is Patti van der Most en ik ben werkzaam als HR business partner bij LyondellBasell. Als HR business partner ondersteun ik het management team verantwoordelijk voor de Supply Chain in Europa. Het is een dynamische en brede rol die alle elementen van het HR vak aantipt. De diversiteit binnen de organisatie is groot en DEI staat dan ook hoog op onze strategische agenda. Naast dit onderwerp wordt HR ook op andere thema’s uitgedaagd en ik krijg dan ook energie om met elkaar te zoeken naar de best mogelijke oplossingen. Deze uitdagingen maakt dat ik mij als bestuurslid van AWVN Jong wil inzetten om met elkaar de verbinding te zoeken, te praten en mee te denken over thema’s die jonge werkgevers raakt. Ik kijk er naar uit om elkaar te ontmoeten op de vele evenementen die weer mogen komen!

Bestuur Jong AWVN. Even voorstellen... Ruben

Ruben SmitMijn naam is Ruben Smit. En ik werk sinds 2020 voor de Rotterdamse Elektrische Tram (RET). Vanaf 2023 is dat in de rol als P&O Business Partner en gekoppeld aan een aantal (technische) afdelingen. Daarnaast leid ik verschillende P&O beleidsmatige projecten waaronder onder andere inclusiviteit en diversiteit. Vanaf april 2023 zet ik mij in als bestuurslid voor Jong AWVN. Ik doe dit met veel enthousiasme. Ik doe dit omdat ik erin geloof dat we elkaar als HR-professionals kunnen verrijken door ons netwerk, ervaringen en ideeën. Die ontwikkeling van jonge HR-professionals maakt dat we de uitdagingen van de toekomst aan kunnen. En ik lever daar graag mijn steentje aan bij.

Deel dit artikel via: Deel dit artikel via Whatsapp Deel dit artikel via Twitter Deel dit artikel via Facebook Deel dit artikel via Linkedin Deel dit artikel via Mail
aanmelden