Jong AWVN

Bestuur Jong AWVN met v.l.n.r. Bart, Patti, Bente en Carlo

Jong AWVN: wie zijn wij?

Jong AWVN biedt haar netwerk een platform om op een laagdrempelige manier in contact te komen met jonge HR-professionals uit allerlei bedrijven en sectoren.

Dat doen we door verschillende bijeenkomsten per jaar te organiseren zoals themabijeenkomsten met relevante sprekers, bedrijfsbezoeken en informele connects.

Daarnaast lanceren we ook podcasts die aansluiten op deze themabijeenkomsten. Op die manier inspireren we HR-collega’s en wisselen we ervaring en kennis uit. Ook beïnvloeden het sociaaleconomisch beleid, waarbij we de gezamenlijke belangen zoeken tussen werkgevers en jonge medewerkers.

We are hiring! We zijn op zoek naar nieuwe bestuursleden. Kijk snel hieronder voor de vacature.

 

Samen bouwen we aan de toekomst van werk. Sluit jij je aan?
Natuurlijk kun je ons ook vinden op LinkedIn en op Instagram.

 • Vacature!

  Wil jij jouw HR netwerk en – kennis verbreden? HR collega’s inspireren? Weten hoe bedrijven met bepaalde vraagstukken omgaan? Ervaringen uitwisselen met anderen? Inzicht krijgen hoe en waarom de politiek invloed uitoefent op jouw werk als HR-professional? Dan zoeken wij jou!

  Wie zijn wij?
  Jong AWVN biedt haar netwerk een platform om op een laagdrempelige manier in contact te komen met jonge HR-professionals uit allerlei bedrijven en sectoren. Dat doen we door verschillende bijeenkomsten per jaar te organiseren, waarbij je kunt denken aan thema-bijeenkomsten met relevante sprekers, bedrijfsbezoeken en informele connects. Op die manier inspireren we HR collega’s en wisselen we ervaring en kennis uit. Bovendien helpt het netwerk bij het aanscherpen van je mening en visie op HR-gerelateerde zaken. Zo hebben we in 2022 meerdere online evenementen georganiseerd voor onze Jong-AWVN leden, onder andere over de nieuwe wetgeving rondom geboorteverlof, een werkbezoek bij College van de rechten van de mens en een podcast met Raymond Puts (directeur AWVN).

  Daarnaast proberen we ook op verschillende niveaus het geluid van jonge werkgevers te laten horen aan de adviserende en besluitvormende organen (Sociaal Economische Raad, ministerie SZW etc.). Door bijvoorbeeld input te leveren op het voorstel van het nieuwe pensioenakkoord, maar ook door deel te nemen aan de Commissie Gelijke Kansen.

  Wie zoeken wij?
  Je bent:
  • jonger dan 36 jaar
  • minimaal vier jaar in dienst van een werkgever in het HR werkveld
  • breed geïnteresseerd in verschillende HR onderwerpen en sociaal-economische vraagstukken
  • in staat om over de HR disciplines heen te kijken
  • bereid om enige tijd te investeren in het besturen van Jong AWVN
  • enthousiast, proactief en communicatief vaardig.

  Wat ga je doen?
  Jong AWVN is druk bezig met het organiseren van allerlei evenementen, live en online, om zo de kennis te verbreden onder onze leden en het netwerk te vergroten. Als bestuurslid van Jong AWVN zet jij je in om verdere invulling te geven aan de evenementen, lever je input op wat er vanuit het netwerk komt en denk je mee over de vraagstukken die Jong AWVN krijgt voorgelegd vanuit de verschillende klankboardgroepen.

  Tijdsinschatting
  • Onregelmatige pieken en dalen (soms een paar uur per week, soms een paar uur per maand).
  • We vergaderen in principe 1x per 3 weken (afwisselend online en live).
  • Er zijn minimaal drie events per jaar.

  Wat bieden we jou?
  1. Persoonlijke ontwikkeling op het gebied van leiderschap en projectmanagement.
  2. Een netwerk van HR professionals opbouwen.
  3. In contact komen met de top van het Nederlandse bedrijfsleven en bestuurlijke organen.
  4. Kennissessies vanuit AWVN over diverse HR thema’s.

  Interesse?
  Je kunt je interesse kenbaar maken door uiterlijk 1 maart een mail met een korte motivatie en cv op te sturen naar Iris van der Marel (adviseur arbeidsvoorwaarden- en verhoudingen AWVN, i.marel@awvn.nl). Als je nog vragen hebt kun je ook contact opnemen met Carlo Steenvoorden (voorzitter Jong AWVN, carlo.steenvoorden@kpn.com) Een kennismakingsgesprek maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. In mei hopen we met het nieuwe team een vliegende start te maken!

 • Wat heb jij aan Jong AWVN?

  Voor wie zijn we er?

  Jong AWVN is hét netwerk waar jonge HR-professionals – van 35 jaar of jonger – over de grenzen van hun eigen organisatie heen kunnen kijken, nieuwe mensen kunnen ontmoeten en zich kunnen verdiepen in onderwerpen waar iedereen in het vakgebied mee te maken krijgt.

  Wat doen we?
  We bieden een netwerk aan iedereen die werkt bij directe of indirecte AWVN-leden. Door het jaar heen organiseren we verschillende events voor de leden van het Jong AWVN-netwerk: van symposia tot bedrijfsbezoeken en workshops. Kosteloos, uiteraard! Via een nieuwsbrief en LinkedIn houden we iedereen op de hoogte van de agenda.

  Wie zijn we?

  Het netwerk is een bonte verzameling van jonge HR-professionals met verschillende achtergronden: van arbeidsjuristen, professionals op het terrein van learning & development, pensioen en beloning, cao-onderhandelaars tot HR business-partners en HR-managers. De kern wordt gevormd door een fantastisch bestuur, dat de activiteiten van het netwerk vormgeeft. Mocht je vragen hebben, dan vertellen zij je hieronder graag meer.

  Wat kun je de komende tijd verwachten?

  In 2022 richten we ons op de volgende thema’s: toekomst van werk, gelijke kansen en wendbare organisaties. Rond deze thema’s zullen we verschillende evenementen organiseren en podcasts lanceren. Houd de AWVN-site en LinkedIn in de gaten voor nieuwtjes en schrijf je hieronder in voor het netwerk. Vergeet niet je aan te melden voor de nieuwsbrieven van AWVN.

  Meedoen?

  Ja, leuk! Meld je aan via onderstaand aanmeldformulier.
  Vragen? Stuur een berichtje aan Frederique Zeemans, f.zeemans@awvn.nl of neem contact op met één van de bestuursleden.

 • Word lid van ons netwerk

  Dit formulier kunt u alleen invullen als u ingelogd bent. U kunt inloggen via deze link:
  Login

  Heeft u nog geen account voor deze website? U kunt via onderstaande link een (tijdelijk) account aanmaken.
  Registratie
  Na het voltooien van de registratie en nadat u opnieuw ingelogd bent dient u zich alsnog zelf in te schrijven voor dit evenement.

 • Bestuur Jong AWVN. Even voorstellen... Bart

  Mijn naam is Bart van der Bent. Vanaf 2017 ben ik werkzaam bij de grootste planten en bloemenveiling ter wereld, Royal FloraHolland. Vanaf 2015 tot en met 2019 ben ik werkzaam geweest in HR-adviesrollen en vanaf 2019 in de functie van HR-partner. In deze functie ben ik als MT-lid verbonden aan de Operatie van Royal FloraHolland. Een mooie combinatie van business projecten en concernbrede HR-projecten. Als bestuurslid van AWVN wil ik mij de aankomende periode gaan inzetten om nog meer jonge HR professionals aan elkaar te verbinden en elkaar te inspireren op uiteenlopende thema’s. Daarnaast vind ik het belangrijk om de stem en belangen van jonge werknemers op diverse podia te belichten.

 • Bestuur Jong AWVN. Even voorstellen... Bente

  Bente Nijmeijer Jong AWVN

  Mijn naam is Bente Nijmeijer en ik ben werkzaam als Legal Counsel Arbeidsrecht bij Albert Heijn. In deze rol adviseer en ondersteun ik de HR-afdelingen van o.a. Albert Heijn, Etos en Gall & Gall. Na een aantal jaar als advocaat werkzaam te zijn geweest op het gebied van arbeidsrecht heb ik in mei 2020 de overstap naar Albert Heijn gemaakt. Sinds februari 2021 maak ik deel uit van het bestuur van Jong AWVN. Ik kijk ernaar uit om samen met het bestuur mooie evenementen te organiseren en bij te dragen aan het uitwisselen van kennis en verder uitbreiden van het Jong AWVN-netwerk. Samen met het netwerk maakt Jong-AWVN zich hard voor positieve ontwikkelingen in het HR-veld. Denk jij mee? Bente.Nijmeijer@ah.nl

 • Bestuur Jong AWVN. Even voorstellen... Carlo

  Mijn naam is Carlo Steenvoorden en ik ben binnen ING Nederland verantwoordelijk voor de arbeidsvoorwaarden. Hierin zit een mooie mix van onderwerpen en houd ik mij onder andere bezig met het vernieuwen en continu verbeteren van onze primaire & secondaire arbeidsvoorwaarden, de cao en pensioenen. Sinds begin 2021 ben ik gestart als bestuurslid van Jong AWVN. Wij inspireren werkgevers met de focus op jonge werknemers op centrale thema’s en proberen hierin te inspireren en een podium te bieden voor het uitwisselen van kennis en waarde. Ik kijk ernaar uit om het hier met elkaar over te hebben. Carlo.Steenvoorden@ing.com

 • Bestuur Jong AWVN. Even voorstellen... Patti

  Mijn naam is Patti van der Most en ik ben werkzaam als HR business partner bij LyondellBasell. Als HR business partner ondersteun ik het management team verantwoordelijk voor de Supply Chain in Europa. Het is een dynamische en brede rol die alle elementen van het HR vak aantipt. De diversiteit binnen de organisatie is groot en DEI staat dan ook hoog op onze strategische agenda. Naast dit onderwerp wordt HR ook op andere thema’s uitgedaagd en ik krijg dan ook energie om met elkaar te zoeken naar de best mogelijke oplossingen. Deze uitdagingen maakt dat ik mij als bestuurslid van AWVN Jong wil inzetten om met elkaar de verbinding te zoeken, te praten en mee te denken over thema’s die jonge werkgevers raakt. Ik kijk er naar uit om elkaar te ontmoeten op de vele evenementen die weer mogen komen!

1 reactie