Jong AWVN

Logo Jong AWVNWie zijn wij?

Jong AWVN biedt haar netwerk een platform om op een laagdrempelige manier in contact te komen met jonge HR-professionals uit allerlei bedrijven en sectoren.

 

Dat doen we door verschillende bijeenkomsten per jaar te organiseren zoals themabijeenkomsten met relevante sprekers, bedrijfsbezoeken en informele connects. Daarnaast lanceren we ook podcasts die aansluiten op deze themabijeenkomsten. Op die manier inspireren we HR-collega’s en wisselen we ervaring en kennis uit. Ook beïnvloeden het sociaaleconomisch beleid, waarbij we de gezamenlijke belangen zoeken tussen werkgevers en jonge medewerkers. ​

Samen bouwen we aan de toekomst van werk. Sluit jij je aan?
Natuurlijk kun je ons ook vinden op LinkedIn

Het bestuur van Jong AWVN stelt zich hieronder aan je voor.

Bijeenkomsten Jong AWVN in 2022
De bijeenkomst van 8 februari is alweer geweest, de eerst volgende bijeenkomst zal gaan over de wendbare organisatie. Tijdens deze bijeenkomst gaan we in gesprek met Leo Kerklaan, auteur van het boek “De wendbare organisatie” over het belang van wendbaarheid om organisaties door de huidige, dynamische tijd te loodsen. De datum volgt binnenkort. Maar ben je geïnteresseerd om deel te nemen, meld je dan aan bij Frederique Zeemans.

 • Wat heb jij aan Jong AWVN?

  Voor wie zijn we er?

  Jong AWVN is hét netwerk waar jonge HR-professionals – van 35 jaar of jonger – over de grenzen van hun eigen organisatie heen kunnen kijken, nieuwe mensen kunnen ontmoeten en zich kunnen verdiepen in onderwerpen waar iedereen in het vakgebied mee te maken krijgt.

  Wat doen we?
  We bieden een netwerk aan iedereen die werkt bij directe of indirecte AWVN-leden. Door het jaar heen organiseren we verschillende events voor de leden van het Jong AWVN-netwerk: van symposia tot bedrijfsbezoeken en workshops. Kosteloos, uiteraard! Via een nieuwsbrief en LinkedIn houden we iedereen op de hoogte van de agenda.

  Wie zijn we?

  Het netwerk is een bonte verzameling van jonge HR-professionals met verschillende achtergronden: van arbeidsjuristen, professionals op het terrein van learning & development, pensioen en beloning, cao-onderhandelaars tot HR business-partners en HR-managers. De kern wordt gevormd door een fantastisch bestuur, dat de activiteiten van het netwerk vormgeeft. Mocht je vragen hebben, dan vertellen zij je hieronder graag meer.

  Wat kun je de komende tijd verwachten?

  In 2022 richten we ons op de volgende thema’s: toekomst van werk, gelijke kansen en wendbare organisaties. Rond deze thema’s zullen we verschillende evenementen organiseren en podcasts lanceren. Houd de AWVN-site en LinkedIn in de gaten voor nieuwtjes en schrijf je hieronder in voor het netwerk. Vergeet niet je aan te melden voor de nieuwsbrieven van AWVN.

  Meedoen?

  Ja, leuk! Meld je aan via onderstaand aanmeldformulier.
  Vragen? Stuur een berichtje of neem contact op met een van de bestuursleden. Contactpersoon: Frederique Zeemans, f.zeemans@awvn.nl.

 • Word lid van ons netwerk

  Dit formulier kunt u alleen invullen als u ingelogd bent. U kunt inloggen via deze link:
  Login

  Heeft u nog geen account voor deze website? U kunt via onderstaande link een (tijdelijk) account aanmaken.
  Registratie
  Na het voltooien van de registratie en nadat u opnieuw ingelogd bent dient u zich alsnog zelf in te schrijven voor dit evenement.

 • Bestuur Jong AWVN. Even voorstellen... Bente

  Bente Nijmeijer Jong AWVN

  Mijn naam is Bente Nijmeijer en ik ben werkzaam als Legal Counsel Arbeidsrecht bij Albert Heijn. In deze rol adviseer en ondersteun ik de HR-afdelingen van o.a. Albert Heijn, Etos en Gall & Gall. Na een aantal jaar als advocaat werkzaam te zijn geweest op het gebied van arbeidsrecht heb ik in mei 2020 de overstap naar Albert Heijn gemaakt. Sinds februari 2021 maak ik deel uit van het bestuur van Jong AWVN. Ik kijk ernaar uit om samen met het bestuur mooie evenementen te organiseren en bij te dragen aan het uitwisselen van kennis en verder uitbreiden van het Jong AWVN-netwerk. Samen met het netwerk maakt Jong-AWVN zich hard voor positieve ontwikkelingen in het HR-veld. Denk jij mee? Bente.Nijmeijer@ah.nl

 • Bestuur Jong AWVN. Even voorstellen... Carlo

  Carlo Steenvoorden Jong AWVNMijn naam is Carlo Steenvoorden en ik ben binnen ING Nederland verantwoordelijk voor de arbeidsvoorwaarden. Hierin zit een mooie mix van onderwerpen en houd ik mij onder andere bezig met het vernieuwen en continu verbeteren van onze primaire & secondaire arbeidsvoorwaarden, de cao en pensioenen. Sinds begin 2021 ben ik gestart als bestuurslid van Jong AWVN. Wij inspireren werkgevers met de focus op jonge werknemers op centrale thema’s en proberen hierin te inspireren en een podium te bieden voor het uitwisselen van kennis en waarde. Ik kijk ernaar uit om het hier met elkaar over te hebben. Carlo.Steenvoorden@ing.com

 • Bestuur Jong AWVN. Even voorstellen... Ingrid

  Jong AWVNMijn naam is Ingrid Nolten en ik werk sinds 2015 bij PostNL. Na verschillende expertrollen binnen HR (recruiter, projectleider en bezettingsmanager), heb ik de stap gezet naar het brede HR-vak en ben ik werkzaam geweest als senior HR-businesspartner en nu als HR & Sourcing Manager. Daarnaast ben ik eind 2019 gestart als bestuurslid van Jong AWVN. Jong AWVN inspireert organisaties en jonge medewerkers over HR-topics en laat zich horen over het sociaal-economische beleid. ingrid.nolten@postnl.nl

 • Bestuur Jong AWVN. Even voorstellen... Niek

  Niek Hinsenveld Jong AWVNIk ben Niek Hinsenveld en werk sinds kort bij AWVN. Ik werk hier als beleidsadviseur aan diverse thema’s zoals de krapte op de arbeidsmarkt, de toekomst van arbeidsvoorwaardenvorming in Nederland of de gelijke positie van mannen en vrouwen op de arbeidsmarkt. Het is dus inhoudelijk een heel gevarieerde baan. Naast mijn werk bij AWVN ben ik ook cao-onderhandelaar voor de bedrijfsgebonden vakbond DOOR. Als bestuurslid bij Jong AWVN wil ik me graag inzetten om inspirerende evenementen te organiseren. Ook zou ik onze positie in de polder willen gebruiken om de stem van jonge werkgevers en starters goed te laten doorklinken in de discussie over de toekomst van werk. Ik kijk er naar uit om elkaar dit jaar (virtueel) te leren kennen. n.hinsenveld@awvn.nl

0 reacties