Netwerk Groeibedrijven

Samen sparren over jouw uitdagingen op het gebied van werkgeven? Meld je aan voor het AWVN-netwerk Groeibedrijven.
In dit netwerk inspireren we elkaar met vernieuwende HR-strategieën op basis van traditionele HR-structuren. We leren samen hoe je deze combinatie effectief inzet in een steeds krapper wordende arbeidsmarkt.

Talent in je tentTalent vinden én binden? Kom naar onze netwerkbijeenkomst: Talent in je Tent!
Jouw business verder laten groeien? Dat kan alleen met het juiste talent in huis! Maar hoe word je voor hen dé werkgever? De arbeidsmarkt wordt steeds krapper en talent steeds schaarser. Op vrijdag 26 november ontdek je hoe je talent vindt én ook bindt. Daar wil je toch bij zijn?

Aanmelden
Schrijf je in via een e-mail aan Frederique Zeemans, f.zeemans@awvn.nl.

Weten waar jij prioriteit aan moet geven? Doe de quickscan!

Jij focust vooral op de groei van jouw business. Logisch! Maar vroeg of laat ontkom je er niet aan… meer medewerkers in huis betekent dat je aan de slag moet met een vastere organisatiestructuur. En wat denk je van arbeidsvoorwaarden, functies, beloningen en beoordelingen. Word je nog groter? Dan komt een OR in beeld en worden arbeidsverhoudingen opeens een ding. Met onze quickscan krijg jij een beeld van jouw prioriteiten op HR -gebied. Je weet direct wat de juiste volgende stap is. Zo houd jij je focus op je business.
Doe de quickscan.

Word lid van het grootste en breedste netwerk voor werkgevers!

Wij zijn trots op onze leden. Of ze nou groot zijn of klein. Of ze nou lang bestaan of kort. Waarom? Omdat ze elkaar inspireren en samen met ons vernieuwen in de wereld van werk. Wil jij ook netwerken met het grootste en breedste netwerk van Nederland? Bijvoorbeeld om te leren van de jarenlange ervaring van gevestigde bedrijven? Of juist om andere werkgevers op jouw beurt omver te blazen met jouw vernieuwende ideeën? Word lid van AWVN!
Meer informatie over het lidmaatschap. 

Inhoudelijk begeleiding: Marijn van der Heijden
Organisatie en aanmeldingen: Frederique Zeemans (f.zeemans@awvn.nl)

 

0 reacties