Netwerk Groeibedrijven

Samen sparren over jouw uitdagingen op het gebied van werkgeven?

In het nieuwe netwerk Groeibedrijven gaan we met elkaar in gesprek over de uitdagingen die organisaties ervaren op het gebied van groei, structuur en de steeds krapper wordende arbeidsmarkt. Om te leren van elkaar, best practices uit te wisselen en elkaar te inspireren. Het netwerk staat open voor alle organisaties, ook niet-leden van AWVN, die te maken hebben met uitdagingen op het gebied van werkgeven en HR. AWVN is initiator en facilitator van dit netwerk.

Eerstvolgende bijeenkomst op 30 september

Op vrijdag 30 september 2022 organiseren we een gratis bijeenkomst met als thema “Waarderen en belonen op de krappe arbeidsmarkt”. De details van het programma volgen zo snel mogelijk, maar ook nu zullen we weer gastsprekers hebben van bedrijven én vanuit de wetenschap. De bijeenkomst vindt online plaats tussen 10:00 en 12:00. Meld u aan! 

Wij zijn geen scale-up, maar ook wij groeien snel
Niet alleen nieuwe, jonge bedrijven lopen tegen uitdagingen aan die groei als oorzaak hebben. Allerlei oorzaken kunnen zorgen voor expansie en de uitdagingen die dat met zich meebrengt. Of je nu één jaar oud bent of (zoals AWVN) 101 jaar, we kunnen dit allemaal ervaren. Geen punt dus. Herken je de uitdagingen die we schetsen? Ook dan ben je van harte welkom in ons netwerk Groeibedrijven.


Waar ligt jouw prioriteit op HR-gebied? Doe de quickscan!

Je focust vooral op de groei van jouw business. Logisch! Maar vroeg of laat ontkom je er niet aan… Meer medewerkers in huis betekent dat je aan de slag moet met een vastere organisatiestructuur. En wat denk je van arbeidsvoorwaarden, functies, beloningen en beoordelingen? Word je nog groter? Dan komt een OR in beeld en worden arbeidsverhoudingen opeens een ding. Met onze quickscan krijg je direct een beeld van jouw prioriteiten op HR-gebied. Je weet wat de juiste volgende stap is en krijgt tips en informatie. Zo hou jij je focus op je business. Doe de quickscan

Inhoudelijk begeleiding netwerk Marijn van der Heiden
Organisatie netwerk Frederique Zeemans (f.zeemans@awvn.nl)
Wil je deelnemen aan het netwerk Stuur dan een mail naar Frederique Zeemans (f.zeemans@awvn.nl)

0 reacties