Netwerk Groeibedrijven

Samen sparren over jouw uitdagingen als groeibedrijf op het gebied van werkgeven?

In het netwerk Groeibedrijven gaan we tijdens bijeenkomsten met elkaar in gesprek over de uitdagingen die snel groeiende organisaties ervaren op het gebied van hun ontwikkeling en structuur en als gevolg van de steeds krapper wordende arbeidsmarkt. Om te leren van elkaar, best practices uit te wisselen en elkaar te inspireren. Het netwerk staat open voor alle organisaties, ook niet-leden van AWVN, die te maken hebben met uitdagingen op het gebied van werkgeven en HR. AWVN is initiator en facilitator van dit netwerk.

Wij zijn geen scale-up, maar ook wij groeien snel…
Niet alleen nieuwe, jonge bedrijven lopen tegen uitdagingen aan die groei als oorzaak hebben. Allerlei oorzaken kunnen zorgen voor expansie en de uitdagingen die dat met zich meebrengt. Of je nu één jaar oud bent of (zoals AWVN) 103 jaar, we kunnen dit allemaal ervaren. Geen punt dus. Herken je de uitdagingen die we schetsen? Ook dan ben je van harte welkom in ons netwerk Groeibedrijven.

Inhoudelijk begeleiding Marijn van der Heiden
Organisatie Frederique Zeemans (f.zeemans@awvn.nl)
Wil je deelnemen aan het netwerk Stuur dan een mail naar Frederique Zeemans (f.zeemans@awvn.nl)

Bijeenkomsten 2024 AWVN-netwerk Groeibedrijven

Volgt z.s.m.

Waarom aansluiten bij een AWVN-netwerk? Je weet het in iets meer dan twee minuten.
Deel dit artikel via: Deel dit artikel via Whatsapp Deel dit artikel via Twitter Deel dit artikel via Facebook Deel dit artikel via Linkedin Deel dit artikel via Mail
aanmelden