AWVN-netwerk brancheverenigingen

Netwerk voor secretarissen van alle bij AWVN aangesloten brancheverenigingen.

 

In 2023 gaan we door met het organiseren van (online) bijeenkomsten voor dit netwerk. Hiervoor maken wij geen jaarplanning. Zodra zich een interessant onderwerp voordoet, plannen wij een ‘pop-up’-bijeenkomst.

Leden kunnen zelf ook onderwerpen aandragen, en leden die bezig zijn met een interessante activiteit krijgen een podium om hierover te vertellen aan collega’s van andere brancheverenigingen. Hiervoor kunt u contact opnemen met Frederique Zeemans,  f.zeemans@awvn.nl.

De inhoudelijke begeleiding van dit netwerk is in handen van Gerwin van der Lei, de organisatie is in handen van Frederique Zeemans.

Bijeenkomsten 2023 AWVN-netwerk brancheverenigingen

De eerstvolgende bijeenkomst van dit netwerk vindt plaats op donderdag 5 oktober – live in de Malietoren in Den Haag. Deze start om 14.30 uur en duurt tot 17.00 uur. Ontvangst vanaf 14.00 uur. Op de agenda staan deze keer de volgende onderwerpen:
• Haagse zaken
• stand van zaken cao-seizoen 2023 en vooruitblik het cao-seizoen 2024
• brancheverenigingen en het werkgeversimago.
Meer informatie en aanmelden  

Eerdere bijeenkomsten van dit netwerk in 2023 waren:
• 29 juni 2023 (16.00-17.00 uur): online bijeenkomst over aanvullende loonafspraken tijdens de looptijd van een cao.
• 13 april 2023, Malietoren, Den Haag: arbeidsmarktkrapte, technologische ontwikkelingen, hoe geven we de transitie vorm?

Deel dit artikel via: Deel dit artikel via Whatsapp Deel dit artikel via Twitter Deel dit artikel via Facebook Deel dit artikel via Linkedin Deel dit artikel via Mail
aanmelden