AWVN-jaarcongres 2014: Groeien doen we samen

Logo AWVN-werkgeverslijnHet AWVN-jaarcongres 2014, op 13 oktober in Circus Renz op het Malieveld, stond in het teken van een nieuw ontwerp voor de sociale zekerheid in Nederland.
Met het aanbieden van een manifest aan premier Mark Rutte loste AWVN-directeur Harry van de Kraats zijn belofte in om met baanbrekende voorstellen te komen rond werk, arbeidsmarkt en sociale zekerheid. Want daarin ligt volgens AWVN de sleutel voor duurzaam economisch herstel.

​​Manifest Een verantwoorde weg naar groei
Opgesteld in het kader van het AWVN-jaarcongres 2014. Dit manifest, een uitvloeisel van klankbordbijeenkomsten van een door AWVN geselecteerd gezelschap van werkgevers, vakbondsleiders en wetenschappers, gaat in op de vraag hoe nieuw sociaal beleid tot nieuwe economische groei kan leiden. In het manifest wordt verwezen naar het rapport ‘Nieuw sociaal beleid’ van SEO Economisch Onderzoek. Ook die rapportage kunt u hieronder downloaden


Jaarcongresbundel Toekomst van werk
In ‘Toekomst van werk’, ter gelegenheid van het AWVN-jaarcongres 2014 gepubliceerd, schetst de werkgeversvereniging de contouren van nieuw sociaal beleid dat ondernemingen in staat stelt te flexibiliseren en dat tegelijkertijd werkenden (werknemers, zzp’ers, flexwerkers – kortom iedereen die werkt of wil werken) ‘nieuwe zekerheden’ biedt.

AWVN
AWVN
oktober 2014
Download

Artikelen Werkgeven Jaarcongres 2014

AWVN
artikel Werkgeven
september 2014
Download

AWVN
artikel Werkgeven
december 2014
Download

0 reacties