OR-trainingen DI: fit en met plezier blijven werken  

Wil jij met jouw collega’s in de OR waarborgen dat de werknemers in je bedrijf fit en met plezier aan het werk zijn? Dat je werkgever op dit terrein verder gaat dan pleisters plakken? En dat er ook aandacht is voor toekomstige ontwikkelingen in het werk en in de organisatie? Benut dan een van de OR-trainingen die SPDI dit najaar verzorgt! Want hiermee krijg je als OR handvatten om beleid voor duurzame inzetbaarheid binnen je bedrijf stevig op de kaart te zetten.

 

Ons OR-trainingsaanbod voor dit najaar

• Drie in-companytrainingen, tijdstippen in overleg
• Twee trainingen met open inschrijving, op 10 oktober 2023 en 30 november 2023

Dit levert de training je op

In één dagdeel brengen we je OR een flinke stap verder. Je inventariseert de inzetbaarheidsthema’s die voor jouw bedrijf het belangrijkst zijn. Je leert hoe je als OR het initiatief neemt in het gesprek met de bestuurder of directie. En je stippelt samen een strategie uit om duurzame inzetbaarheid de normaalste zaak van de wereld te maken in álle lagen van je organisatie. Zodat medewerkers nu en in de toekomst gezond(er) en in een aantrekkelijke werkomgeving kunnen blijven werken.

Zo pakken we het aan

SPDI is een samenwerking tussen werkgevers- en werknemersorganisaties, wij zijn gewend altijd de belangen van beide partijen mee te nemen. Van tevoren spreken we met je door wat voor jouw OR belangrijk is, zodat we dit kunnen meenemen. In de training vertalen we ons werkmodel naar een scan van je bedrijf. Zo krijg je in beeld aan welke knoppen je kunt draaien én hoe je hierbij optimaal gebruikmaakt van de Wet op de ondernemingsraden (WOR). Zodat je goed beslagen ten ijs komt bij het eerstvolgende overleg met je bestuurder, en echt iets kunt betekenen voor je collega’s in de organisatie. Want fit en met plezier blijven werken is een zaak voor de OR!

Interesse in de DI-trainingen OR?

Vul het SPDI-contactformulier in of vraag naar de mogelijkheden via info@duurzaamaanhetwerk.nl. We helpen je graag verder.

Deel dit artikel via: Deel dit artikel via Whatsapp Deel dit artikel via Twitter Deel dit artikel via Facebook Deel dit artikel via Linkedin Deel dit artikel via Mail
aanmelden