Hoe stimuleert u een moderne leercultuur?

Logo AWVN-werkgeverslijnHoe stimuleert u een moderne leercultuur?

Ontwikkeling tijdens de loopbaan is van groot belang om ervoor te zorgen dat uw werknemers inzetbaar blijven op een veranderende arbeidsmarkt. De huidige coronacrisis onderstreept dat belang. Investeren in kennis en vaardigheden van medewerkers – en daarmee dus ook van ondernemingen – is tevens een van de belangrijkste sleutels tot het verhogen van de productiviteit. Een moderne leercultuur houdt niet alleen in dat u meer ontwikkelbudgetten beschikbaar stelt voor meer werknemers, maar ook het creëren van een leerbeleid dat werknemers stimuleert om daadwerkelijk aan hun ontwikkeling te werken.

AWVN kan uw organisatie adviseren bij vraagstukken op het gebied van opleiding en ontwikkeling. Het kan daarbij gaan om een analyse van de huidige situatie, maar ook om de keuze voor en/of invoering van effectieve instrumenten als persoonlijke opleidingsplannen, EVC-trajecten, persoonlijke ontwikkelbudgetten en performance & development cycli.
Wilt u weten hoe? Neem contact op met de AWVN-werkgeverslijn, tel. 070 850 86 05.

Deel dit artikel via: Deel dit artikel via Whatsapp Deel dit artikel via Twitter Deel dit artikel via Facebook Deel dit artikel via Linkedin Deel dit artikel via Mail
aanmelden