01 oktober 2015

Winst! Ondernemen tussen markt en mensen

Winst! Ondernemen tussen markt en mensen is een eenmalig, tijdloos magazine over de winst van waarde dat AWVN heeft gepubliceerd ter gelegenheid van het AWVN-jaarcongres 2015.

 

Het gaat om winst met een geweten, met een hart. Maatschappelijke winst, gebaseerd op vertrouwen, verbinding en verlicht eigenbelang. En natuurlijk ook gewoon om slim opereren. Winst waar je graag voor wilt werken.

In het blad komen diverse leiders aan het woord met elk hun eigen kijk op waardevolle winst, bijvoorbeeld bestuursvoorzitter Wiebe Draijer van de Rabobank, sociaal ondernemer Talitha Muusse en Herman Wijffels, hoogleraar Duurzaamheid en maatschappelijke verandering. Ook laten we praktijkvoorbeelden zien van bedrijven die maatschappelijke waarde toevoegen. Daarnaast vindt u columns in dit magazine, opinie, nieuwe mogelijkheden en oude rolmodellen. Bedoeld om te inspireren, te stimuleren, samen te brengen en in gang te zetten.

Deel dit artikel via: Deel dit artikel via Whatsapp Deel dit artikel via Twitter Deel dit artikel via Facebook Deel dit artikel via Linkedin Deel dit artikel via Mail
aanmelden