AWVN-jaarcongres 2014 | Groeien doen we samen

Het AWVN-jaarcongres 2014, op 13 oktober in Circus Renz op het Malieveld, stond in het teken van een nieuw ontwerp voor de sociale zekerheid in Nederland.

 

Met het aanbieden van een manifest aan premier Mark Rutte loste AWVN-directeur Harry van de Kraats zijn belofte in om met baanbrekende voorstellen te komen rond werk, arbeidsmarkt en sociale zekerheid. Want daarin ligt volgens AWVN de sleutel voor duurzaam economisch herstel.

​​Manifest Een verantwoorde weg naar groei
Opgesteld in het kader van het AWVN-jaarcongres 2014. Dit manifest, een uitvloeisel van klankbordbijeenkomsten van een door AWVN geselecteerd gezelschap van werkgevers, vakbondsleiders en wetenschappers, gaat in op de vraag hoe nieuw sociaal beleid tot nieuwe economische groei kan leiden. In het manifest wordt verwezen naar het rapport ‘Nieuw sociaal beleid’ van SEO Economisch Onderzoek. Ook die rapportage kunt u hieronder downloaden.
Een verantwoorde weg naar groei
Nieuw ontwerp sociaal beleid (rapport SEO)

Jaarcongresbundel Toekomst van werk

In ‘Toekomst van werk’, ter gelegenheid van het AWVN-jaarcongres 2014 gepubliceerd, schetst de werkgeversvereniging de contouren van nieuw sociaal beleid dat ondernemingen in staat stelt te flexibiliseren en dat tegelijkertijd werkenden (werknemers, zzp’ers, flexwerkers – kortom iedereen die werkt of wil werken) ‘nieuwe zekerheden’ biedt.
Toekomst van werk

Artikelen Werkgeven Jaarcongres 2014

De uitdaging voor Nederland
Veel belangstelling voor voorstellen AWVN

Deel dit artikel via: Deel dit artikel via Whatsapp Deel dit artikel via Twitter Deel dit artikel via Facebook Deel dit artikel via Linkedin Deel dit artikel via Mail
aanmelden