De meest gestelde vragen over harmonisaties (C)

De eerste stap naar een succesvolle harmonisatie

Antwoorden bij vragen

De redenen om te gaan harmoniseren kunnen heel divers zijn. Soms overkomt het je als HR professional, bijvoorbeeld bij een fusie of overname. Of je zoekt het bewust op, door al die verschillende regelingen en uitzonderingen te harmoniseren en administratief te vereenvoudigen.

Harmonisatietrajecten

Wat de reden ook mag zijn, harmonisatietrajecten zijn vaak complex en nooit zonder risico. Zonder de juiste juridische piketpaaltjes kan het een ingewikkelde, tijdrovende en dure operatie worden. En dat terwijl een goed uitgevoerd harmonisatietraject juist zoveel voordelen kan bieden.

Download

Als steun in de rug heeft AWVN de meest gestelde vragen over harmoniseren gebundeld in een beknopte, overzichtelijke brochure. Download ‘m nu na inlog, dan is de eerste stap naar een succesvolle harmonisatie alvast gezet.

Een greep uit de vragen:

  • Met welke wet- en regelgeving moet ik rekening houden?
  • Heb ik vrije keuze als het gaat om de pensioenregeling?
  • Hoe ga ik om met verschillen in arbeidsvoorwaarden?
  • Morgen medewerkers het nieuwe arbeidsvoorwaardenpakket weigeren?

Deze publicatie is beschikbaar na het invullen van het mailadres en is onderdeel van een reeks publicaties rondom het thema harmoniseren.

Deze download kunt u alleen openen als u ingelogd bent. U kunt inloggen via deze link:
Login

Heeft u nog geen account voor deze website? U kunt via onderstaande link een (tijdelijk) account aanmaken.
Registratie

Deel dit artikel via: Deel dit artikel via Whatsapp Deel dit artikel via Twitter Deel dit artikel via Facebook Deel dit artikel via Linkedin Deel dit artikel via Mail
aanmelden