Trainingsaanbod vorm geven

TM-AANBOD-VORM-GEVEN.pngGedrag verander je niet in een dag. Wel kun je in kleine stappen en door te ervaren een vaardigheid aanleren. Een training kan dan helpen. Door een concreet, uitgewerkt trainingsaanbod te doen, maakt u ontwikkeling en trainingen van competenties makkelijk toegankelijk voor uw medewerkers.

Een voorbeeld hiervan is het aanbod van Molijn Training (www.molijntraining.nl). Molijn biedt compacte trainingen van een dag gevolgd door drie maanden e-coaching, gericht op de ontwikkeling van de zogenaamde profi-competenties*.
Met een gericht aanbod en een beperkte investering in tijd en geld (één dag, kosten van € 299 tot € 375 p.p. per training) kunnen medewerkers werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Stel dat de medewerker een eigen budget heeft voor zijn ontwikkeling vanuit een persoonlijk keuzebudget, dan kan hij een of meerdere van dit soort trainingen volgen, afhankelijk van de eigen ontwikkeldoelstellingen.

*Profi-competenties: probleemoplossend vermogen, relaties met klanten, omgaan met verandering, flexibiliteit en initiatief

Meer informatie over het vorm geven aan een concreet trainingsaanbod?

Neem contact op met Gaby Soffner, senior organisatieadviseur, soffner@awvn.nl