Cao-app: eigentijds en gebruikersvriendelijk communiceren over arbeidsvoorwaarden

Met de cao-app zorgt u er als werkgever voor dat de cao altijd toegankelijk is voor al uw medewerkers. Uw cao-boekje is niet meer nodig. De cao-tekst wordt in deze app integraal opgenomen, is gemakkelijk doorzoekbaar en steeds actueel.

Caoapp.jpgDe cao-app bevat tevens een FAQ, waarin medewerkers de antwoorden op veelgestelde vragen over hun arbeidsvoorwaarden vinden. Met de rekentools kunnen medewerkers zelf berekenen wat bepaalde arbeidsvoorwaarden in de eigen situatie betekenen.

In de plusvariant van de cao-app kunt u uw medewerkers desgewenst ook betrekken bij het cao-proces. Medewerkers kunnen via een poll of een korte vragenlijst hun mening geven over cao-gerelateerde onderwerpen.

Als werkgever heeft u een gebruikersvriendelijk dashboard waarmee u pushberichten aan uw medewerkers kunt verzenden en zo aandacht vragen voor belangrijk nieuws of een actie. Ook kunt u in het dasboard polls, enquêtes of nieuwsberichten aanmaken en beheren.

Beschikbaar via appstores
De cao-app wordt speciaal voor u ontwikkeld. Uw cao-app wordt onder naam van uw organisatie via de appstores van Apple en Google beschikbaar gesteld en is te downloaden op alle gebruikelijke devices. Als extra optie kunt u kiezen voor een inlog/authenticatie, die aansluit bij uw wensen en eisen.

Inhoud cao-app basis
De cao-app omvat:
•  de integrale cao-teksten, makkelijk doorzoekbaar
•  FAQ (veelgestelde vragen & antwoorden)
•  links naar nuttige externe websites
•  twee standaardrekentools: berekenen van AOW-leeftijd en zwangerschapsverlof.
De basisvariant van de cao-app biedt keuze uit drie templates (zakelijk, warm en speels), ook is gebruik van eigen logo en bedrijfskleuren mogelijk.

Cao-app plus
In de plusvariant kunt u een aantal opties kiezen, bijvoorbeeld een dashboard. Vanuit dit dashboard kunt u pushberichten aan uw medewerkers sturen, polls en enquêtes beheren en statistieken inzien. Het dashboard biedt u ook de mogelijkheid het gebruik van de app via Google Analytics in te zien.
Bovendien kunnen we voor u maatwerk-rekentools ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan rekentools over roosters en toeslagen, kopen/verkopen dagen, inleg PKB of duurzaam-inzetbaarheidsbudget.
Deze variant kunnen we verder op maat maken en uitbreiden met bijvoorbeeld video’s of een meertalige tekst.

Varianten en investering
De cao-app is er in twee varianten: basis en plus.

Cao-app.JPG