Beloningsmonitor

De online database waarmee u eenvoudig én snel actuele salarisvergelijkingen maakt.

De AWVN-beloningsmonitor is een online beloningsdatabase waarmee gebruikers zelf snel en eenvoudig actuele vergelijkingen kunnen maken om antwoord te krijgen op de vraag: Wat is een marktconform salaris?

Inzicht in marktconform salarisAWVN beloningsmonitor logo.jpg

Waarom?

Door uw eigen beloningsbeleid te vergelijken met dat van branchegenoten krijgt u inzicht in uw positie op de markt. Dit inzicht kan houvast geven bij salarisonderhandelingen. Een goed beeld van een marktconform salaris kan helpen om de juiste mensen aan te trekken en eventuele excessen in beloningen kunnen hiermee beheersbaar worden.

Wat levert de Beloningsmonitor op?

In deze monitor is het salaris van ruim honderdvijftig functies, uitgewerkt voor meerdere niveaus, te raadplegen. In totaal worden ruim vierhonderd functieniveaus omschreven. De Beloningsmonitor wordt door vele sectoren en organisaties gebruikt. De Beloningsmonitor bevat meer dan 150.000 waarnemingen en is groeiende! Dit maakt het mogelijk om zowel binnen als buiten de sector te benchmarken.

De Beloningsmonitor brengt de volgende aspecten in kaart:
• Vast salaris
• Variabel inkomen
• Arbeidsduur
• Pensioen
• Lease
• Transitievergoeding
• Onderbouwing met het gevalideerd functiewaarderingssysteem ORBA®.

Als lid van AWVN kunt u uw eigen praktijk vergelijken met dat van sectorgenoten en zelfs met salarissen buiten de sector, binnen provincies, naar leeftijdscohorte of organisatiegrootte. Uploaden van uw eigen gegevens is eenvoudig en waar nodig bieden wij u ondersteuning.

Ledenvoordeel

De Beloningsmonitor kost € 1.950,- (exclusief BTW). Voor AWVN-leden is dit maximaal € 995,- per jaar. Hiermee heeft u snel een aantrekkelijke korting te pakken en haalt u voordeel uit uw lidmaatschap bij AWVN. Deelnemers die minimaal 60% van hun werknemersgegevens correct uploaden krijgen van ons een mooi bedrag terug, te weten € 400,-. Lid van een bij AWVN aangesloten branchevereniging? Dan is er mogelijk een nog aantrekkelijkere prijsstelling afgesproken. Kijk dan op de ledenvoordeelpagina van uw branche.

Bestellen? Meer weten?
Direct aanmelden kan via deze link.
Of neem contact op met de AWVN-werkgeverslijn: 070 850 86 05, werkgeverslijn@awvn.nl

Of bekijk de flyer van de Beloningsmonitor.

linked in logo bm.jpg