dinsdag 10 september 2019

Agile of ‘herontdekken van werkende principes’

Bent u op zoek naar verlichting van uw dagelijks werk? Of wilt u weten hoe AWVN de toekomst van werk en de rol van werkgevers daarin ziet? Op onze webpagina Waarom Werkgeven Werkt vindt u zowel praktische handvatten als stof tot nadenken over thema’s die het HR-vakgebied de komende jaren beïnvloeden of veranderen

Agile werken. Bijna geen enkel ander onderwerp roept zoveel verdeeldheid op bij HR- en managementprofessionals. Er lijken zich twee kampen af te tekenen. De ene ziet agile als de heilige graal en een panacee voor alles, terwijl de ander het ziet als de zoveelste hype, die net als bijvoorbeeld eerder het nieuwe werken, binnen afzienbare tijd weer voorbij is en waarvan de impact ter discussie komt te staan. Lars Doyer raadt aan te vertragen en te waarderen wat er is, voordat je versnelt.

Dit artikel gaat in op de herkomst van agile werken, wat de waarde ervan kan zijn, wanneer het heel goed in een organisatie kan werken en hoe je kunt beoordelen of het in jouw organisatie zou kunnen werken.
Het artikel is begin september 2019 gepubliceerd in PW De Gids.

0 reacties