02 juni 2023

Pensioenflits: parlementaire behandeling Wtp

Pensioenflits:
actuele pensioenkwesties
op begrijpelijke wijze
toegelicht en uitgediept

AWVN wil haar leden graag goed op de hoogte houden van de ontwikkelingen op pensioengebied en de gevolgen voor hen. AWVN-pensioenexperts organiseren daarom maandelijkse korte online-bijeenkomsten: de Pensioenflits. Elke bijeenkomst duurt 30 minuten. De experts nemen u op hoofdlijnen mee in de veranderingen binnen het pensioenstelsel en vertellen u hoe u zich hier adequaat op kunt voorbereiden.
Bekijk het overzicht van alle afleveringen van Pensioenflits; u kunt via die pagina elke editie (alsnog) bekijken.

Op maandag 22 en dinsdag 23 mei 2023 vindt de plenaire behandeling van de Wet toekomst pensioenen (Wtp) plaats in de Eerste Kamer.

En als alles volgens plan verloopt, is op 30 mei 2023 de stemming in de Eerste Kamer. Zou de wijziging van het pensioenstelsel na 10 jaar onderhandelen en debatteren dan eindelijk doorgang vinden….?

Op vrijdag 2 juni verzorgt het pensioenteam van 9.30 tot 10.00 uur weer een Pensioenflits, waarin de parlementaire behandeling van de Wet toekomst pensioenen in de Eerste Kamer centraal staat.

 

PensioenflitsPensioenflitsDoelgroep
In het bijzonder HR- of finance functionarissen die pensioen in hun portefeuille hebben. Pensioenflits is uitsluitend voor directe en indirecte leden van AWVN toegankelijk.
Wanneer: vrijdag 2 juni 2023, 9.30 -10.00 uur
Kosten: aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Deelnemen
Dat kan door u door u te registreren via onderstaand formulier. Na registratie ontvangt u een bevestigingsmail met een deelnemerslink. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden (u moet hiervoor ingelogd zijn)

Dit formulier kunt u alleen invullen als u ingelogd bent. U kunt inloggen via deze link:
Login

Heeft u nog geen account voor deze website? U kunt via onderstaande link een (tijdelijk) account aanmaken.
Registratie
Na het voltooien van de registratie en nadat u opnieuw ingelogd bent dient u zich alsnog zelf in te schrijven voor dit evenement.

aanmelden