Stage / afstudeerstage

AWVN biedt mogelijkheden voor een (afstudeer)stage. AWVN zoekt geregeld ontwikkelgerichte en ondernemende studenten die in het adviesvak verder willen groeien.

Tijdens je (afstudeer)stage kun jij bij AWVN veel leren en ontdekken: een fantastische mogelijkheid op de kennis die je hebt opgedaan aan de praktijk te toetsen. Onze leden zijn onder andere Akzo Nobel, DSM, Holland Casino, KLM, KPN, NS Groep, Tata Steel en diverse Nederlandse banken. Ook op sociaaleconomisch gebied neemt AWVN een invloedrijke positie in. AWVN is een unieke omgeving binnen werkgevend Nederland.

Maar wij verwachten ook wat van jou! Wij zoeken vooral studenten die bezig zijn met een universitaire opleiding en – op basis van de meest recente academische kennis – vernieuwende onderzoeken doen op het gebied van sociaal beleid, sociale innovatie, duurzame inzetbaarheid, arbeidsvoorwaarden en arbeidsverhoudingen.

AWVN biedt elk jaar (afstudeer)stageplaatsen aan in de periode februari-juli en september-januari. De stageplaatsen voor september 2013 zijn inmiddels ingevuld. Medio oktober plaatsen wij nieuwe (afstudeer)stageplaatsen op deze website. De onderzoeksvragen of  opdrachten waarop je kunt solliciteren publiceren wij medio mei en november op onze website.

Voorbeelden van eerdere (afstudeer)stages bij AWVN:
• onderzoek naar leiderschapsontwikkeling
• onderzoek en ontwikkeling multimediaal magazine over nieuwe vormen van werken
• meeloopstage afdeling Business Development Marketing & Communicatie
• onderzoek naar de motivatie van de oudere werknemer om langer door te werken.

Heb je vragen of wil je meer informatie neem dan contact op met afdeling HR.  Bel 070 850 8642 of mail direct naar: Els van Woensel, e.woensel@awvn.nl