Werken bij AWVN

Wil jij een uitdagende, maatschappelijk relevante baan? Bij AWVN vind je een dynamische, kennisintensieve omgeving met ruimte voor flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid en daarbij horende arbeidsvoorwaarden.

AWVN adviseert werkgevers bij het realiseren van doelstellingen van de organisatie via de ontwikkeling van de organisatie, de medewerkers en de arbeidsvoorwaarden. AWVN werkt vanuit de filosofie dat constructieve arbeidsverhoudingen cruciaal zijn voor het realiseren van de doelstellingen. Dat noemt AWVN goed werkgeverschap! 

Bekijk hier wie er bij AWVN werken en hoe AWVN is georganiseerd.

​Actuele vacatures

Organisatieadviseur (m/v)
32 tot 40 uur per week

Stagiaire Duurzame Inzetbaarheid (m/v)
24-32 uur per week, hoofdkantoor Den Haag
 

Stagiair Tiptrack (m/v)
24 tot 32 uur per week, hoofdkantoor Den Haag

Stage/afstudeerstage
AWVN biedt mogelijkheden voor een (afstudeer)stage. AWVN zoekt geregeld ontwikkelgerichte en ondernemende studenten die in het adviesvak verder willen groeien. 

Acquisitie n.a.v. vacatures wordt niet op prijs gesteld


Waarom kies je voor AWVN?

Werken bij AWVN betekent werken in een omgeving waarin thuiswerken heel gewoon is. Tegelijkertijd betekent het dat in kantoortijd kennisdelen en samenwerken hoog in het vaandel staan. Voor medewerkers van AWVN wordt het ontmoeten van collega’s gefaciliteerd, maar het initiatief ligt bij jou. Hetzelfde geldt voor je loopbaan bij AWVN: het wordt gestimuleerd om je persoonlijke ontwikkeling en groei bespreekbaar te maken, maar het is aan jou om daar concrete afspraken over te maken. Voorbeelden van thema’s die de komende periode als (centrale) trainingen worden aangeboden zijn: acquisitie, adviesvaardigheden en projectmatig werken.

Arbeidsvoorwaarden bij AWVN

Bij AWVN vind je een uitdagende, maatschappelijk relevante functie in een dynamische, kennisintensieve omgeving.
Daarbij passen uitstekende arbeidsvoorwaarden:
• mogelijkheid om parttime te werken
• thuiswerkfaciliteiten
• 30 verlofdagen (bij volledig dienstverband); mogelijkheid om verlofdagen te kopen en te verkopen
• ruim opleidingsbudget
• marktconforme beloning
• persoonlijk keuzebudget met veel keuzevrijheid en fiscaal vriendelijke regelingen; met o.a. 13de maand, vakantietoeslag, 3% bijdrage voor levensloopregeling en keuzebudget
• eigen pensioenverzekering
• collectieve ziektekostenverzekering.