donderdag 19 december 2019

Vergelijk uw pensioenregeling met die van andere werkgevers

Met de AWVN-beloningsmonitor kunt u in 2020 uw pensioenregeling vergelijken met die van andere werkgevers binnen én buiten uw sector. AWVN heeft gegevens van 85 pensioenfondsen en zo’n honderd pensioenregelingen tot haar beschikking. Daarmee is de beloningsmonitor niet alleen één van de grootste benchmarktools met Nederlandse salarisgegevens, maar ook één van de grootste pensioenvergelijkers.

De meeste werkgevers hebben geen goed beeld van hoe concurrerend hun pensioenregeling is in vergelijking met andere regelingen. In de AWVN-beloningsmonitor kunt u uw eigen regeling vergelijken op de belangrijkste pensioenthema’s, zoals de werknemers- en werkgeversbijdrage en het soort regeling (middelloon, eindloon), inclusief het marktbeeld voor deze thema’s. Wij verwerken steeds de meest actuele informatie en beschikken over meer gegevens dan andere pensioenvergelijkers. “Wij bieden op functieniveau inzicht in de marktpositie van één van de belangrijkste arbeidsvoorwaarden,” vertelt beloningsadviseur Jasper Schramade.

Met deze nieuwe functionaliteit in de beloningsmonitor krijgt u in één oogopslag inzicht in hoe uw pensioenregeling scoort op bovengenoemde thema’s. Download de algemene pensioenbenchmark hieronder nu gratis (deze service valt onder de contributie):

Heeft u behoefte aan een diepgaandere analyse? Neem dan contact op met het pensioenteam van AWVN. Onze pensioenadviseurs kunnen u helpen bij, onder andere, het beoordelen van de kwaliteit van uw pensioenregeling of bij het oversluiten naar een nieuwe regeling.

Maakt u nog geen gebruik van de AWVN-beloningsmonitor? Mail uw aanvraag naar beloningsmonitor@awvn.nl of via beloningsmonitor.awvn.nl

0 reacties