dinsdag 21 april 2020

Tiptrack tijdelijk gratis voor AWVN-leden

Alle maatregelen rond het coronavirus zorgen voor onzekere en moeilijke tijden. Voor uw medewerkers en voor uw organisatie. Veel medewerkers werken in Nederland inmiddels thuis. Ook is er in sommige beroepen minder werk en hebben medewerkers het minder druk. Mogelijk ontstaat hierdoor ruimte voor online leren en ontwikkelen. Wilt u daar eenvoudig invulling aan geven? AWVN kan u helpen – met Tiptrack. AWVN biedt leden de mogelijkheid om tijdelijk gratis gebruik te maken van Tiptrack, het digitale platform voor leren en ontwikkelen, dat op ieder device toegankelijk is.

Wat houdt het aanbod in?
Uw medewerkers krijgen tijdelijk toegang tot de basisversie van Tiptrack, met uitsluitend online aanbod.
Dit is inclusief:
• speciaal geselecteerd gratis aanbod van e-learning trainingen en andere online producten van leveranciers als NCOI Online Academy, FitChannel.com, Icademy, SkillsTown Connect, Stichting Gezondheid en EBC Nederland;
• verschillende online testen en tools waarmee medewerkers meer inzicht kunnen krijgen in hun duurzame inzetbaarheid (U kunt ervoor kiezen om alleen gratis aanbod op te nemen. Een uitgebreider aanbod met een mix van gratis en betaalde e-learning trainingen is ook mogelijk; daarbij betaalt u als werkgever de niet-gratis trainingen voor uw medewerkers);
ondersteuning bij de communicatie met uw medewerkers;
toegang tot de Tiptrack Servicedesk, die uw medewerkers helpt bij vragen of onduidelijkheden.

Tiptrack
Tiptrack is een persoonlijke en interactieve online tool voor alle medewerkers in Nederland. Tiptrack stimuleert medewerkers om zelf de regie te nemen over hun loopbaan. Lees meer over Tiptrack in onze brochure:

U betaalt géén aansluit- en licentiekosten voor dit tijdelijke aanbod van Tiptrack.
De toegangsperiode tot Tiptrack is afhankelijk van de maatregelen met betrekking tot het coronavirus. Uw medewerkers krijgen in elk geval toegang tot 1 juni 2020.

Gebruikt u Tiptrack al?
Ook werkgevers die Tiptrack al gebruiken, biedt AWVN een geselecteerd gratis aanbod. Dit bestaat uit een ruim aanbod aan e-learning trainingen en andere online producten, van leveranciers als NCOI Online Academy, FitChannel.com, Icademy, SkillsTown Connect, Stichting Gezondheid en EBC Nederland. Zo kunnen ook uw medewerkers gratis werken aan hun ontwikkeling en inzetbaarheid.
Wilt u dit tijdelijk gratis aanbod aan uw catalogus toevoegen? Neem hiervoor contact op met de Tiptrack Servicedesk.

Binnen twee werkdagen starten met Tiptrack
Om dat mogelijk te maken werken we met een standaardcontract, volgens een vast proces.
1. We spreken het implementatieproces telefonisch met u door.
Hoe uw medewerkers kunnen inloggen op Tiptrack. En, als u hiervoor kiest: wie in uw organisatie toestemming geeft voor de betaalde opleidingen of testen die uw medewerkers bestellen.
2. We sluiten een samenwerkingsovereenkomst voor Tiptrack.
Dit is een standaardovereenkomst die dient als aanvulling op de lidmaatschapsovereenkomst, nodig vanwege privacy en gegevensbescherming. Deze overeenkomst wordt door beide partijen ondertekend.
3. Wij sturen u de activatiecode waarmee uw medewerkers zich kunnen registreren in Tiptrack.
Daarnaast ontvangt u een aantal communicatie-uitingen die u kunt gebruiken om uw medewerkers te informeren en uit te nodigen.
4. U nodigt uw medewerkers uit Tiptrack te gaan gebruiken.
Hiervoor ontvangt u van ons een voorbeeldtekst.
5. Uw medewerkers registreren zich via de activatiecode en kunnen direct met Tiptrack aan de slag.

Interesse?
Neem contact op met de Tiptrack Servicedesk: 070 850 86 50 of servicedesk@tiptrack.nl. Zij brengen u snel in contact met één van de Tiptrack-adviseurs. Voor dit aanbod is een beperkt aantal licenties beschikbaar; de aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

0 reacties
Tags: Tiptrack