Home / Nieuws / De MalieAcademy is van start
vrijdag 20 december 2019

De MalieAcademy is van start

Digitalisering, verduurzaming, energietransitie… onder invloed van wereldwijde ontwikkelingen verandert de Nederlandse samenleving razendsnel. Ondernemers zien kansen. Maar ze moeten ook hun koers bepalen in een wereld vol onzekerheden. VNO-NCW en MKB-Nederland willen ondernemend Nederland hierin ondersteunen. Daarom hebben zij de MalieAcademy opgericht: een opleidingsinstituut dat zich richt op het versterken van ondernemerschap en leiderschap.

Hans de Boer, Jacco Vonhoff

Hans de Boer en Jacco Vonhof bekijken de brochure over de MalieAcademy. Vraag deze aan via Jolien Groenewoud via groenewoud@vnoncw-mkb.nl.

 

“De MalieAcademy schudt je wakker met wat er allemaal te gebeuren staat en leert je kansen zien en grijpen’ zei Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW, bij de opening op 19 december. ‘Ook maakt het je bewust van het veranderde maatschappelijk speelveld waarin ondernemingen wereldwijd en in Nederland zich bevinden. Wat betekent dat voor jou en jouw bedrijf? Dat ga je uitvinden tijdens deze uitdagende leergang.”

Jacco Vonhof, voorzitter MKB-Nederland: “Van de opkomst van AI-superpowers tot de energietransitie en het toenemende belang van goed stakeholder management. Alles komt aan bod dankzij een aantal absolute topsprekers en unieke workshops. Voor elke directeur uit het MKB of branchemanager die wil versnellen en verder wil groeien in zijn persoonlijke ontwikkeling en met zijn bedrijf of branche is deze opleiding een must.”

De eerste opleiding, ‘Next Level ondernemen, leiderschap in een snel veranderende samenleving’ gaat in maart van start en is gericht op directies, hoger management en directeur groot-aandeelhouders (DGA’s). Deskundigen van De Baak, TU Delft, Nyenrode Business Universiteit, VNO-NCW en MKB-Nederland, geven deelnemers inzicht in vragen als:
• Met welke veranderingen worden ondernemingen geconfronteerd?
• Wat betekenen deze veranderingen en trends voor jouw bedrijf?
• Wat betekent dit voor jouw leiderschap en de relatie met je omgeving?
Voor meer informatie over het programma, tijden, kosten en inschrijven: kijk op MalieAcademy.nl of neem contact op met Jolien Groenewoud via mailadres groenewoud@vnoncw-mkb.nl.