maandag 10 mei 2021

Door corona meer tijd voor leren: tijd voor Tiptrack

Door de coronacrisis was er in een aantal sectoren en bedrijven minder werk voorhanden. Dat gaf werknemers meer tijd voor (online) leren en ontwikkelen. Tiptrack speelde daarop in door AWVN-leden de mogelijkheid te bieden tijdelijk gratis gebruik te maken van deze tool. Tiptrack is een digitaal platform dat medewerkers stimuleert om zelf aan de slag te gaan met hun duurzame inzetbaarheid. Met Tiptrack krijgen uw werknemers inzicht in hun eigen duurzame inzetbaarheid en hebben zij direct toegang tot een ruim aanbod aan opleidingen, coaching, workshops en testen. Dat geeft u inzicht in wat er leeft op de werkvloer en waar uw medewerkers behoefte aan hebben.

Tientallen organisaties hebben gebruik gemaakt van het gratis aanbod. Voor werkgevers die Tiptrack al gebruikten, werd het aanbod tijdelijk uitgebreid met e-learningtrainingen. In totaal hebben werknemers in de periode waarin het gratis aanbod gold ruim 4.400 gratis online trainingen besteld.

Tiptrack biedt meer dan 5.000 opleidingen, cursussen en trainingen, testen, scans en coachingstrajecten. De vijf populairste categorieën binnen de opleidingen die gebruikers het afgelopen jaar bestelden: duurzame inzetbaarheid, persoonlijke effectiviteit, arbeidsomstandigheden & gezondheidsinterventies, ICT en taaltrainingen. De meeste bestelde testen en tools waren de loopbaanscan, het talentenspectrum, de assertiviteitstest, de interessetest taken & sectoren en de vragenlijst over zingeving.

Hebben uw medewerkers de beschikking over een budget voor duurzame inzetbaarheid en wilt u weten hoe Tiptrack u kan helpen bij het inzetten van dat budget? Download dan onze brochure:

0 reacties