vrijdag 12 oktober 2018

Doe mee met de Challenge techniek voor inclusie

De Coalitie voor Technologie en Inclusie organiseert nog dit jaar de Challenge Inclusie door technologie. Voor deze uitdaging is de coalitie op zoek naar werkgevers en technologiebedrijven die technologie willen inzetten om mensen met een beperking op hun werkplek te ondersteunen. Een vak- en een expertjury beoordelen de inzendingen. Voor de beste initiatieven stelt UWV een subsidie beschikbaar.

De eerder dit jaar opgerichte Coalitie voor Technologie en Inclusie, waarbij AWVN is aangesloten, heeft tot doel de ontwikkeling van technische oplossingen te stimuleren, die het (beter) mogelijk maken voor mensen met een beperking om te werken. Namens de coalitie organiseren het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) en UWV een Challenge. Het doel hiervan is om ervaring op te doen met de implementatie van technologie ter ondersteuning van werknemers met beperkingen.

Laat u uitdagen en inspireren

Op vrijdag 23 november 2018 vindt de aftrap van de Challenge plaats op het ministerie van SZW in Den Haag. Tijdens deze aftrap kunnen werkgevers zich laten uitdagen en inspireren om deel te nemen aan deze Challenge. UWV en het ministerie zorgen voor een dag met inspirerende voorbeelden, waar partijen elkaar kunnen ontmoeten en vervolgens samen aan de slag gaan.

Meer informatie over de coalitie en over de technologiechallenge.

Het formulier om hiervoor subsidie aan te vragen, vindt u binnenkort ook op de pagina van de Challenge.

0 reacties