Home / Strategische samenwerking AWVN en Upane
donderdag 04 juli 2019

Strategische samenwerking AWVN en Upane

AWVN en Upane zijn een strategische samenwerking aangegaan om werkgevend Nederland te professionaliseren in organisatieontwikkeling. Vanuit de gedachte dat organisatieontwikkeling dé sleutel is voor vooruitgang en succes. Zowel voor de mensen die in een organisatie werken als voor de organisatie als geheel.

AWVN staat voor vooruitgang door vernieuwend werkgeven. Vooruitgang betekent verandering en ontwikkeling. Veel organisaties worstelen met deze veranderingen en met de vraag hoe zij dit vanuit een organisatieperspectief kunnen inrichten zodat het ook werkt. Niet de strategie alleen maar de implementatie en executie daarvan door de mensen in de organisatie zijn doorslaggevend voor het succes. AWVN heeft hiervoor een unieke propositie die is gebaseerd op al haar ervaringen met veranderingen in de arbeidsverhoudingen vanuit de praktijk en de mensen die het dagelijkse werk doen. Deze dienstverlening is sinds kort vormgegeven in Zinder.

Upane is een netwerkorganisatie, bestaande uit zeer ervaren professionals in de elementaire deelgebieden van organisatieverandering, en heeft een unieke, systematische, strategische aanpak ontwikkeld. Als platform voor vernieuwend werkgeven is samenwerking essentieel. Wij zijn daarom verheugd om met elkaar een strategisch partnerschap te sluiten. AWVN en Upane hebben als gezamenlijk doel om organisaties en medewerkers vooruitgang vanuit hun eigen kracht te laten boeken.

Harry van de Kraats en Marcel Voets
Harry van de Kraats (AWVN) en Marcel Voets (Upane). 

Harry van de Kraats, Algemeen directeur AWVN: “Upane kan ons in contact brengen met organisaties die AWVN nog niet kennen. Onze dienstverlening is niet alleen complementair maar versterkt elkaar: wij voegen onze 100 jaar ervaring in arbeidsvoorwaarden en arbeidsverhoudingen toe aan de strategische aanpak van Upane zodat iedereen in de organisatie zich betrokken voelt bij koerswijzigingen.”

Marcel Voets, partner van Upane: “Verandering is de enige constante… Het is een veelgehoord notie en voor veel organisaties simpelweg realiteit. Ik plaats daar een andere waarheid naast: ‘What got you here, won’t get you there’. Dit betekent niet dat wat je deed niet goed is, het is alleen geen garantie voor succes in de toekomst. Wij helpen organisaties om hun ambities integraal te vertalen naar hun organisatie; wat vraagt dit van mensen, structuren, cultuur, leiderschap en teams? Met andere woorden ‘humanizing your strategy’. Vervolgens begeleiden wij deze reis van A tot Z. We komen niet alleen het plan schrijven, maar we komen het vooral met jou voor elkaar boksen. We zijn erg verheugd om nu samen met AWVN deze propositie verder uit te breiden en zo meer organisaties en medewerkers te kunnen helpen. AWVN is voor ons een waardevolle partner, met veel kennis en ervaring op een aantal deelgebieden die komen kijken bij zo’n ‘organizational journey’, met name de propositie vanuit Zinder, die gaat over de vraag hoe je dit met alle mensen uit de organisatie kunt realiseren.”

0 reacties