Young HR

Wat is AWVN Young HR?

Het netwerk Young HR biedt jou een platform waarin je op een laagdrempelige manier in contact kunt komen met jonge HR-professionals om ervaring en kennis uit te wisselen. Tevens kan het netwerk je helpen bij het aanscherpen van je mening en visie op HR-zaken. Voor jonge HR-professionals (tot 35 jaar). Inhoudelijke begeleiding: Hendrik Noten. Contactpersoon: Frederique Zeemans, f.zeemans@awvn.nl.
Natuurlijk kun je ons ook vinden op LinkedIn.

Symbool Young HR

Voor wie zijn we er?

Voor iedereen in HR – van 35 jaar of jonger – die weleens denkt: ‘Zou het er op andere plekken nou ook zo aan toegaan?’
AWVN Young HR is namelijk hét netwerk waar jonge HR-professionals over de grenzen van hun eigen organisatie heen kunnen kijken, nieuwe mensen kunnen ontmoeten en zich kunnen verdiepen in onderwerpen waar iedereen in het vakgebied mee te maken krijgt.

Wat doen we?
We bieden een netwerk aan iedereen die werkt bij directe of indirecte AWVN-leden. Door het jaar heen organiseren we verschillende events voor de leden van het Young HR-netwerk: van symposia tot bedrijfsbezoeken en workshops. Kosteloos, uiteraard! Via een nieuwsbrief en speciale LinkedIn-groep houden we iedereen op de hoogte van de agenda.

Wie zijn we?
Het netwerk is een bonte verzameling van jonge HR-professionals met verschillende achtergronden: van learning & development tot business partners en harde beloningsspecialisten. De kern wordt gevormd door een fantastisch bestuur, dat de activiteiten van het netwerk vormgeeft. Mocht je vragen hebben dan vertellen zij je hieronder graag meer.

Wat kan je de komende tijd verwachten?

Op dit moment zijn we druk bezig met het vormgeven van het programma voor 2019 en misschien zelfs al een beetje voor 2020. We willen in ieder geval aan de slag met nieuwe thema’s: wat betekent digitalisering voor HR? Welke skills zijn in de toekomst nodig? Hoe draag je als HR bij aan een toekomstbestendige organisatie?

Meedoen?

Ja, leuk, graag! Stuur een mailtje naar younghr@awvn.nl. Dan ontvang je de nieuwsbrief én nodigen we je uit voor onze LinkedIn-groep. Vragen? Stuur een berichtje of neem contact op met een van de bestuursleden.

 • Britt

  Briit, bestuur Young HRMijn naam is Britt van den Bogaert en ik ben als HR-professional werkzaam bij de Rabobank. Binnen onze IT, Operations & Digital Transformation-afdelingen ben ik betrokken bij diverse HR-projecten. Daarnaast begeleid ik het management bij individuele casuïstiek. Komend jaar wil ik me met AWVN inzetten voor verder bewustzijn van digitalisering en de impact ervan op werk. Daarnaast wil ik graag inspirerende evenementen organiseren om zo jonge HR collega’s bij elkaar te brengen, van elkaar te leren en verder te groeien. Linked-profiel Britt

 • Franca

  Franca, bestuur Young HRHi allemaal! Ik ben Franca van Helvert en ben sinds 3 jaar werkzaam bij AholdDelhaize waar ik ben gestart als Management Trainee. Inmiddels ben ik HR Business Partner bij Albert Heijn Online. Vanuit mijn woonkamer geniet ik van de skyline van Rotterdam en hoewel ik mijn boodschappen nog in de winkel doe, ben ik trots op het groeiend aantal blauwe AH-busjes op straat. Via de bestuursrol bij AWVN zou ik graag een bijdrage leveren aan het verder ontwikkelen van een Young HR-netwerk, goede discussies over toekomstig gerichte HR-topics faciliteren en mij laten verassen met inzichten vanuit diverse HR-werkvelden. Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten! – Franca –  LinkedIn-profiel Franca

 • Hasher

  Wie  ben ik: HHasher (bestuur Young HR)asher Ahmadi, 23 jaar. Geboren in Hengelo, opgegroeid in de Achterhoek. Dol op sporten, reizen en met vrienden zijn.
  Waar werk ik: Werkzaam voor de KLM. Eerst verantwoordelijk geweest voor HR Analytics en nu werkzaam binnen Engineering & Maintenance.
  Realiseren met AWVN Young HR: AWVN Young HR weer een gezicht geven en het verstevigen van de positie die jongeren hebben over de gehele linie gezien. Dit wil ik doen door onze leden enerzijds te inspireren en anderzijds onze doelgroep weer een stem te geven in Den Haag door mee te praten op de (sociaal – economische) onderwerpen die hen bezig houden.

 • Marlous

  MarlousHi, mijn naam is Marlous Wind en ik werk sinds 3,5 jaar bij Shell in HR. Van de NAM in Assen ben ik naar de technologie-afdeling in Rijswijk gegaan en momenteel werk ik in Den Haag in een team dat gespecialiseerd is in reorganisaties. Met veel enthousiasme begin ik aan het Young HR-bestuur van AWVN, waar ik hoop met het bestuur een aantal mooie evenementen neer te zetten en ons samen met het netwerk hard te maken voor positieve ontwikkeling in het HR-veld. Suggesties zijn altijd welkom!

Tags: Young HR