Divers en inclusief werkgeven

Bent u al bezig met divers en inclusief werkgeven?

De Nederlandse beroepsbevolking heeft een heel diverse samenstelling en u laat kansen liggen als u daar nog geen optimaal gebruik van maakt. Divers en inclusief werkgeven gaat over het zijn van een aantrekkelijk werkgever voor de volledige beroepsbevolking waarbij alle medewerkers eerlijke kansen krijgen en zich welkom voelen binnen uw onderneming.

Eerste bijeenkomst netwerk
Op 5 juli 2022 van 15.30 tot 17.00 uur organiseren we de eerste bijeenkomst. Deze zal gaan over “ werving en selectie”. Via de aanmeldpagina verzekert u zich van een plek.

Hoewel veel werkgevers zichzelf doelstellingen hebben gesteld om bijvoorbeeld een divers en inclusieve organisatie te zijn of een open cultuur te hebben, blijkt het vaak lastig om die doelstelling volledig te behalen.
Vraagt u zichzelf eens af in hoeverre uw medewerkers een afspiegeling zijn van de beroepsbevolking, en hoe zit dit eigenlijk binnen uw management?

Netwerk

Om u hierbij te helpen start AWVN het netwerk “Divers en Inclusief Werkgeven”. Via dit netwerk willen wij u in een aantal bijeenkomsten met praktische tips en best practices op weg helpen in het behalen van uw doelstellingen en het worden van een diverse en inclusieve werkgever. Ook zullen toonaangevende bedrijven u tijdens deze bijeenkomsten meenemen in hoe zij dit zelf in de praktijk hebben gebracht.

 

Thema’s die in dit netwerk in ieder geval aan bod komen

• Werving en selectie (bijeenkomst 5 juli 2022)
• Diverse cultuur op de werkvloer (na de zomer, datum nog te bepalen)
• Inclusieve arbeidsvoorwaarden (na de zomer, datum nog te bepalen)

Doelgroep

Het netwerk is voor managers diversiteit en inclusie, HR professionals die diversiteit en inclusie in hun portefeuille hebben van leden en indirecte leden van AWVN.

Interesse en aanmelden

Heeft u interesse om hier aan deel te nemen of wilt u op de hoogte gehouden worden van de bijeenkomsten en informatie uit het AWVN netwerk “Divers en Inclusief werkgeven”? Stuur dan een e-mail naar Frederique Zeemans.

Inhoudelijke begeleiding van het netwerk

Eefje Brul, Robin Kok en Niek Hinsenveld

Organisatie

Frederique Zeemans

0 reacties