Bedrijfsscan duurzame inzetbaarheid bij meer dan 100 MKB’ers

AWVN heeft in de afgelopen twee jaar zeker 100 MKB-bedrijven geholpen met een bedrijfsscan duurzame inzetbaarheid (DI), mede dankzij een subsidie van MKB Nederland. Met deze scan kunnen wij in een korte doorlooptijd en tegen geringe kosten een analyse uitvoeren gericht op verbeterpunten van het duurzame-inzetbaarheidsbeleid in uw organisatie.

Onze adviseurs gaan hierbij te werk volgens een gestandaardiseerde aanpak. Het traject start met een werksessie met een aantal medewerkers uit uw organisatie waarin we de DI-bedrijfsscan bespreken. Op basis van dit gesprek maken we een analyse van knelpunten voor inzetbaarheid nu en in de toekomst en doen we voorstellen voor verbetering. Deze bespreken we in een tweede bijeenkomst met de deelnemers van de werksessie. Zij maken met elkaar een top 3 van aandachtspunten om de duurzame inzetbaarheid van medewerkers te versterken. De betrokkenheid van verschillende stakeholders binnen de organisatie vanaf het begin van dit traject zorgt ervoor dat vervolgstappen en aanpassingen in het HR-beleid breed gedragen worden.

AWVN-adviseur Claire Bouman legt in onderstaand filmpje kort de werkwijze van de DI-bedrijfsscan uit. Directeur John Hoeberichts van IJsselgroep Educatieve Dienstverlening en HR-directeur Joop Arts en OR-voorzitter Wietske Bootsma van Medica Europe vertellen wat hen aanspreekt in de aanpak van AWVN en wat de bedrijfsscan duurzame inzetbaarheid hen heeft gebracht.

 

Klanten over AWVN-bedrijfsscan duurzame inzetbaarheid
Klanten over AWVN-bedrijfsscan duurzame inzetbaarheid
0 reacties